Веригата специализирани магазини за продажба на козметика и парфюмерия „За Човека“ е една от най-старите на пазара в България. Създадена e през 1996 година в град Стара Загора с единствената цел да предостави на клиентите си цялостна грижа за красотата, с безкомпромисно качество на продуктите и перфектна консултация и обслужване. За тези вече над 20 години на пазара нашите магазини станаха любима дестинация на над 9000 лоялни клиенти. За да запазим доверието към нас, ние се ръководим от няколко основни принципа:

    - държим на компетентното консултиране и лично отношение към всеки наш клиент

    - предлагаме само 100% оригинални и качествени продукти. Ние никога не сме продавали, не продаваме и няма да продаваме "Реплики", "Имитации" и други фалшификати на оригиналните продукти !

    - следим всички новости и тенденции в света на козметиката и парфюмерията и се стремим да ги предложим бързо в нашите магазини

    Зад гърба на магазини "За Човека" стои екип от професионалисти, които дават всичко от себе си, за да покажат пътя към красотата. А усмихнатите лица на клиентите ни са нашата награда. Ние се интересуваме от вашите въпроси и проблеми. Обръщаме персонално внимание на всеки клиент. За нас е удоволствие да ви консултираме, информираме и изненадваме. Празнувайки своята 20-годишна зрялост и опит, опирайки се на нашата безупречна репутация, създадохме този онлайн магазин, където ще имате възможността да избирате от огромния ни асортимент от налични стоки – над 10 000 артикула, които може да поръчате от и да получите до всяка точка на страната. Вдъхновени от идеята да предложим най-голямо разнообразие от качествени продукти и максималното удобство за нашите клиенти, това сме ние – Магазин "За Човека".

 

Информация за собственика:

“Рутекс“ ООД, собственик на търговската марка и верига магазини “За Човека“ е създадена през 1996 година в град Стара Загора. Развива дейности в няколко направления – търговия на дребно с козметика и парфюмерия в собствени и наети магазини, производство на хранителни продукти , търговия – външна и вътрешна, представителство на български и чужди компании. От 2009 година всички усилия се концентрират в търговията с козметика и парфюмерия. В нашата вече над 20 годишна история във фирмата ни са работили над 200 човека, родили са се 29 бебета на наши служители и нямаме нито един ден просрочие на задължения към НАП, НОИ, партньори и банки. Гордеем се , че една 100% българска фирма оцелява и се развива през всички тези трудни години. Вярваме , че с труд, честност и лоялност към нашите клиенти и служители ще успеем и занапред.

“Рутекс“ ООД гр. Стара Загора ул. “Константин Иречек“ No 12
Търговски адрес – гр.Стара Загора бул.“Цар Симеон Велики“ N 90 магазин “ЗА ЧОВЕКА“
БУЛСТАТ – BG123021894
МОЛ – Велизар Балабанов