Първият специализиран магазин за продажба на козметика и парфюмерия „За Човека“ отвори врати през далечната 1996 година в град Стара Загора с единствената цел да предостави на клиентите си цялостна грижа за красотата, с безкомпромисно качество на продуктите и перфектна консултация и обслужване. За тези вече над 20 години на пазара нашите магазини станаха любима дестинация на на хиляди лоялни клиенти. За да запазим доверието към нас, ние се ръководим от няколко основни принципа:

    - държим на компетентното консултиране и лично отношение към всеки наш клиент

    - предлагаме само 100% оригинални и качествени продукти. Ние никога не сме продавали, не продаваме и няма да продаваме "Реплики", "Имитации" и други фалшификати на оригиналните продукти !

    - следим всички новости и тенденции в света на козметиката и парфюмерията и се стремим да ги предложим бързо в нашите магазини.

Празнувайки своята 20-годишна зрялост и опит, опирайки се на нашата безупречна репутация, създадохме този онлайн магазин, където имате възможността да избирате от огромния ни асортимент от налични стоки – над 10 000 артикула, които може да поръчате от и да получите до всяка точка на страната. Вдъхновени от идеята да предложим най-голямо разнообразие от качествени продукти и максималното удобство за нашите клиенти, това сме ние – Магазин "За Човека".

 Информация за собственика:

Наименование: РУТЕКС ООД

ЕИК/БУЛСТАТ: 123021894

Седалище и адрес на управление: гр.Стара Загора ул."Константин Иречек" №12 ет.2 ап.5

Адрес за кореспонденция: гр.Стара Загора бул."Цар Симеон Велики" №90 магазин "За Човека"

Телефон: 070069009

E-mail: info@zachoveka.com

МОЛ: Велизар Балабанов