Първият специализиран магазин за продажба на козметика и парфюмерия „За Човека“ отвори врати през далечната 1996 година в град Стара Загора с единствената цел да предостави на клиентите си цялостна грижа за красотата, с безкомпромисно качество на продуктите и перфектна консултация и обслужване. За тези вече над 20 години на пазара нашите магазини станаха любима дестинация на хиляди лоялни клиенти. За да запазим доверието към нас, ние се ръководим от няколко основни принципа:

    - държим на компетентното консултиране и лично отношение към всеки наш клиент

    - предлагаме само 100% оригинални и качествени продукти. Ние никога не сме продавали, не продаваме и няма да продаваме "Реплики", "Имитации" и други фалшификати на оригиналните продукти !

    - следим всички новости и тенденции в света на козметиката и парфюмерията и се стремим да ги предложим бързо в нашите магазини.

Празнувайки своята 20-годишна зрялост и опит, опирайки се на нашата безупречна репутация, създадохме този онлайн магазин, където имате възможността да избирате от огромния ни асортимент от налични стоки – над 10 000 артикула от 450 марки на световни и български производители, които може да поръчате от и да получите до всяка точка на страната. Вдъхновени от идеята да предложим най-голямо разнообразие от качествени продукти и максималното удобство за нашите клиенти, това сме ние – Магазин "За Човека".

 Информация за собственика:

“Рутекс“ ООД, собственик на търговската марка и верига магазини За Човека“ е създадена през  1996 година в град Стара Загора. Развива дейности в няколко направления – търговия на дребно с козметика и парфюмерия в собствени и наети магазини, производство на хранителни продукти , търговия – външна и вътрешна, представителство на български и чужди компании.  От 2008 година всички усилия се концентрират втърговията с козметика и парфюмерия. В нашата вече над 20 годишна история във фирмата ни са работили над 200 човека, родили са се 29 бебета на наши служителии нямаме нито един ден просрочие на задължения към НАП, НОИ, партньори и банки. Гордеем се, че една 100% българска фирма оцелява и се развива през всички тези трудни години. Вярваме , че с труд, честност и лоялност към нашите клиенти и служители ще успеем и занапред.

Наименование: РУТЕКС ООД

ЕИК/БУЛСТАТ: BG123021894

Седалище и адрес на управление: гр.Стара Загора ул."Константин Иречек" №12 

Адрес за кореспонденция: гр.Стара Загора бул."Цар Симеон Велики" №90 магазин "За Човека"

Телефон: 088 944 7560 

E-mail: info@zachoveka.com

МОЛ: Велизар Балабанов