Поръчаните продукти, предлагани от ZACHOVEKA.COM, се доставят в цялата страна чрез куриер на СПИДИ или ЕКОНТ, като съответно доставката може да се осъществи до точен адрес на получателя или до офис на куриерската фирма.

Цените на куриерските услуги са фиксирани както следва: 

  • до офис на СПИДИ  - 4.00 лв.
  • до офис на ЕКОНТ   - 4.50 лв.
  • до адрес или до населено място без офиси на едната от двете куриерски фирми – 5.50 лв.
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – при поръчки за над 100 лв. 

Съвет: Планирайте покупките си. При огромното разнообразие от над 10 000 продукта в нашия магазин Вие можете да поръчате в една пратка всичко за Вас, за Вашето семейство, близки и приятели. В такъв случай или ще ползвате Безплатна доставка за над 100 лева или стойноста на доставката ще бъде разпределена върху повече на брой продукти. Ние не печелим нито стотинка от куриерската услуга, но при постоянно покачващите се цени на куриерските фирми този съвет е най-добрият, който можем да дадем.

След като поръчката е успешно изпратена, всеки клиент получава имейл, съдържащ информация за статуса на поръчката си. Всяка поръчка се потвърждава по телефон от наш оператор. Поръчки, направени и потвърдени по телефона до 16 часа в работен ден могат да бъдат получени от офис на куриерската фирма на следващия ден след 10.00 часа. Доставки до адрес се получават в рамките на три работни дни. Всяка поръчка се потвърждава чрез телефонно обаждане от оператор на онлайн магазин "За Човека" - ZACHOVEKA.COM .

Важно :  До месец октомври 2018 година ще се извършват доставки само на територията на България. След този срок доставки ще са възможни и за страни от Европейският съюз, като условията за това ще бъдат обявени допълнително.