Поръчаните продукти, предлагани от zachoveka.com, се доставят в цялата страна чрез куриер на Спиди или Еконт, като съответно доставката може да се осъществи до точен адрес на получателя или до офис на куриерската фирма.

Цените на куриерските услуги са фиксирани както следва: 

  • до офис на СПИДИ -  5.00 лв.
  • до офис на ЕКОНТ  -  6.00 лв.
  • до адрес                  -  7.00 лв.  Доставките се изпълняват с куриер на Спиди .
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – при поръчки за над 100 лв. 

Съвет: Планирайте покупките си. При огромното разнообразие от над 10 000 продукта в нашия магазин Вие можете да поръчате в една пратка всичко за Вас, за Вашето семейство, близки и приятели. В такъв случай или ще ползвате Безплатна доставка за над 100 лева или стойноста на доставката ще бъде разпределена върху повече на брой продукти. Ние не печелим нито стотинка от куриерската услуга, но при постоянно покачващите се цени на куриерските фирми този съвет е най-добрият, който можем да дадем.

След като поръчката е успешно изпратена, всеки клиент получава имейл, съдържащ информация за статуса на поръчката си. Всяка поръчка се потвърждава чрез телефонно обаждане от оператор на онлайн магазин "За Човека" - zachoveka.com . Поръчки, направени и потвърдени по телефона до 16 часа в работен ден могат да бъдат получени от офис на куриерската фирма на следващия ден след 10.00 часа. Доставки до адрес се получават в рамките на три работни дни. Поръчки, направени в почивни дни или национални празници се потвърждават и изпълняват в първия работен ден след тях.

Внимание: Моля, пазете "Разписката за прием на паричен превод", издадена от куриера. Съгласно Наредба 18 чл.3  от 2006 г. на Министерство на финансите тази разписка е Вашият фискален касов бон. 


Важно :  Извършваме доставки само на територията на България! Доставки на територията на ЕС се извършват по изключение след предварителна уговорка и предплащане чрез нашият виртуален POS терминал!