• Сенки за очи Pearl 06 Light Silver Grey Artdeco | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Сенки за очи Pearl 06 Light Silver Grey Artdeco


  • 9.90лв.

 2


Компактни единични сенки PEARL на ARTDECO, изработени в практични магнитни блокчета. Системата „Мозайка” дава неповторимата възможност на дамите да подберат цветовете, които ползват и да си ги поставят в магнитна палитра (предлага се отделно), като изберат и предпочитан апликатор. Копринената текстура ги прави лесни за нанасяне върху клепачите. Единичните сенки предлагат идеален наситен блясък на цвета. Изключително дълготрайни, не се размазват и събират.

PEARL от ARTDECO е колекция сенки с елегантни, фини блестящи перлени нюанси. Те се отличават с невероятен цветен блясък и широк избор от нюанси. Желаният цвят се нанася с помощта на апликатор за сенки или четка. За по-наситен и интензивен цвят може да използвате леко влажен апликатор. За перфектна издръжливост, блестящ цвят без събиране използвайте специалната база за сенки

Начин на употреба: Махнете капака от сенките за очи. Нанесете от сенките на клепача с помощта на апликатор за сенки за очи. Смесете и комбинирайте сенките с други цветове по желание. За по-наситен и интензивен цвят може да използвате леко влажен апликатор.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!