Кой не би искал натурална козметика, която не включва в състава си парабени, оцветители и консерванти, а също така използва съставки от невероятната българската природа? С нотка на патриотична гордост ще Ви зарадваме, че такава не само има, но и е разработена и патентована от Българска Академия на Науките (БАН)! 

Продуктите на Black SeaStars - Solilug се базират на стабилизирана черноморска луга, която е уникална по рода си в световен мащаб и притежава чудесни лечебни качества. Тази гъста течност, подобна на масло, минерализира тялото и има силни противовъзпалителни свойства, стимулирайки регенеративните процеси в организма. Благодарение на своя богат състав, активно помага в лечението на ревматизъм и мускулни болки, артроза, дископатия, нервно напрежение и редица кожни проблеми, сред които акне по лицето и тялото. 

Към тази ценна съставка са добавени разнообразни билки, етерични масла и водорасли, които от векове са доказали благотворното си влияние върху здравето и красотата. Сред тях са хвойна, лавандула, лимон, мащерка, както и масла от кокос, маслина, какао, гроздови семки, кайсиеви ядки и други. 

В много от продуктите се използва и лечебна кал, извличана от солените езера в Поморие и Бургас, а също и хума и витамини, използвани отдавна като средство за здраве и красота.

Козметичните серии включват редица дневни, нощни и околоочни кремове, маски и серуми за лице, ексфолиращи гелове, хидратиращи млека, шампоани и балсами за коса, сапуни и много други. 

Какво по-хубаво от това да се възползвате от тайните на магичната българска природа и знанията на родните учени, които създават толкова успешни формули, и то на достъпна за потребителите цена?

Ние, от магазин "За Човека", твърдо сме решили да стимулираме българските производители, които благодарение на неуморната си изследователска дейност и качествените родни суровини са създали разнообразни и висококачествени продукти.

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!