• Ролки за коса за Къдрене №2 | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Ролки за коса за Къдрене №2


  • 7.50лв.

 2


Ролките за коса за къдрене №2 са изработени от здрав материал и с форма не позволяваща изплъзването на косата.Тези ролки са изключително лесни за употреба, може да се ползват често и са компактни за съхранение. Тяхното използване е забавно, лесно и безвредно за косата. Подходящи са за всякакъв тип коса.

30 броя в пакет. Цената е за целият пакет.

Начин на употреба: Ролките за коса за къдрене №2 се използват за студено къдрене с къдрин. Измийте косата с шампоан и подсушете. Ако косата ви като тип е суха, оставете я влажна. Разделете косата на ивици и започнете навиването от тила към челото. Подгответе лосиона в нужните пропорции. Вземете малък кичур, навлажнете с лосиона за студено къдрене и стегнато навийте ролките. След приключване на навиването, обилно навлажнете цялата навита на ролки коса. Проследявайте готовността на къдриците периодично. Развийте и отново навивайте някоя ролка, докато се оформят желаните къдрици. След приключване на обработката, измийте с вода навитата на ролки коса. Можете да фиксирате къдриците с неутрализиращ и фиксиращ лосион.

Ролките също така може да се използват, като се навият на мокра коса, стои се с тях, докато косата изсъхне или изсушете със сешоар.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!