• Рол он за депилация Oro 100ml Taky | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Рол он за депилация Oro 100ml Taky


  • 16.10лв.

  • Наличност:  Продуктът е наличен.

Професионален рол он за депилация на Taky, вдъхновен от златото. Той комбинира невероятен състав, аромат и ефект. Досущ като течно злато, леката му и еластична консистенция се адаптира перфектно към кожата, осигурявайки професионална депилация за една нежна и сияеща кожа в продължение до 4 седмици. Формулата му е обогатена с чисто злато, съставка, известна с ползите си като антиоксидант, допринасяща за подхранването на кожата и за сияйния ѝ вид.

Начин на употреба:  Восъкът се загрява само за 15 секунди в микровълвновата фурна, като преди това трябва да свалите вътрешната запушалка: 1) отвъртете апликатора на продукта. 2) свалете вътрешната запушалка. 3) отново поставете апликатора, като го затегнете добре. Когато температура на восъка е нормална, нанасянето му ще бъде съвсем просто: 1. Нанесете с рол он-а една лента восък по посока на растежа на космите. 2. Веднага след това поставете лентата, като я загладите добре в посоката на космите. 3. Веднага след това с едната ръка опънете кожата в основата на лентата и дръпнете в посока, обратна на растежа на космите. По време на депилацията дръжте продукта  на подноса, обърнат надолу с отовора. Ако остане восък в опаковката, изплакнете всички части и ги запазете заедно с брошурата за следващата процедура.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър


Бърза доставка

Над 10 000 налични продукта

100% оригинална козметика

0700 69009
на цената на един градски разговорТози продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!