• Очна линия Vinyl 508 Impala | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Очна линия Vinyl 508 Impala


  • 6.00лв.

 1


Течна, супер лъскава, наситено черна очна линия VINYL 508 от IMPALA 24H.  Изключително гладка текстура с отлична покривност. Удобна и лесна за прецизно, контролирано нанасяне, с дълъг, гъвкав, тънък писец. Не се размазва. Не се разтича. Не се отбелязва. Перфектен продукт и за мазна кожа. Водоустойчива, 24H трайност, без избледняване на цвета. Изсъхва бързо. Не съдържа парабени. Дерматологично и офталмологично тестван продукт. Не причинява никакви алергични реакции. Може да се използва от хора, които носят контактни лещи. Нанася се гладко, без усилие. Не се размазва и не става на люспи.

За щастие на дамите, които обичат да използват очна линия, специалистите от IMPALA са създали тази бляскава очна линия, с помощта на която ще впечатлят и покорят мъжките сърца.

Начин на употреба: Нанесете линия близо до основата на миглите (на горния и/или долния клепач), започвайки от центъра към външния ъгъл на окото. Дръжте клепача си опънат с другата си ръка, за да се улесни нанасянето. За тънка линия нанасяйте бавно по естествената линия на окото, като предварително можете да пунктирате контура с молив. За дебела линия повторете до получаване на желаната форма. Затваряйте плътно капачката на очната линия след всяка употреба, за да се предотврати изсушаване на туша. Винаги отстранявайте очната линия преди сън с подходящи продукти за почистване на грим.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!