• Очна линия с твърд писец 502 Impala | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Очна линия с твърд писец 502 Impala


  • 7.00лв.

 1


Течна, наситено черна, водоустойчива формула с апликатор с твърд и остър връх за прецизно нанасяне. Идеална за създаване на едва доловими очертания или плътни, лъскави, черни линии. Твърдият писец на апликатора позволява контролирано, прецизно и бързо нанасяне. Отстранява се лесно с продукт за премахване на водоустойчив грим. Използвайте за дискретно подчертаване формата на окото или за създаване на дръзки, плътни линии. Очната линия на IMPALA 502 е дълготрайна и водоустойчива. Комбинацията от съставките на продукта осигурява дълготрайността, наситеността на очната линия, както и нейния блясък. 

За щастие на дамите, които обичат да използват очна линия, специалистите от IMPALA са създали тази бляскава очна линия, с помощта на която ще впечатлят и покорят мъжките сърца.

Начин на употреба: Нанесете линия близо до основата на миглите (на горния и/или долния клепач), започвайки от центъра към външния ъгъл на окото. Дръжте клепача си опънат с другата си ръка, за да се улесни нанасянето. За тънка линия нанасяйте бавно по естествената линия на окото, като предварително можете да пунктирате контура с молив. За дебела линия повторете до получаване на желаната форма. Затваряйте плътно капачката на очната линия след всяка употреба, за да се предотврати изсушаване на туша. Винаги отстранявайте очната линия преди сън с подходящи продукти за почистване на грим.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!