*Изображенията са илюстративни

Нокторезачка 780 Magnum Professional Solingen


  • 19.00лв.

 1


MAGNUM НОКТОРЕЗАЧКА ЗА ТВЪРДИ НОКТИ НА КРАКАТА, НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, 9 СМ, 780

- За изрязване ноктите на ръцете и краката – нокторезачката е със стабилна конструкция, предназначена за изрязване на твърди нокти на краката или на по-удебелени нокти на ръцете

- Елегантна – красивият дизайн на нокторезачката й придава изключителна елегантност

- Широка дръжка - така нокторезачката ляга най-удобно в ръката и не се изплъзва по време на работа

- С двойно извити остриета – за по-плътно прилягане към извивката на нокътя

- Остра – остриетата й са професионално наточени и режат добре дълго време

- Функционална – подходяща както за употреба с дясната, така и с лявата ръка

- Изключително здрава – висококачествената неръждаема стомана, използвана за изработката на нокторезачката, осигурява нейната здравина и издръжливост

 - Дължина – 9 см

Поддръжка:

След употреба може да почистите инструментите с професионални дезинфектанти за неръждаема стомана. Пазете ги далече от деца и домашни любимци поради опасност от нараняване.

Инструментите от серията MAGNUM Professional quality - ножички, пинсети, пили, клещи за нокти и кожички, нокторезачки и други, се отличават с изключителна здравина и устойчивост на често ползване и дезинфекция. Подходящи са за професионалисти или за ценители на най-високото качество.

Всеки продукт с марката MAGNUM преминава през седемстепенен контрол за постигане на перфектно качество, при който продуктите се проверяват за дефекти в материала, повърхностната обработка, геометрията на остриетата и дръжките, заточването, захващането на отделните части и смазването. Това е причината производителите да дават 100% гаранция за материала и изработката на продуктите MAGNUM при употреба по предназначение и според техническите им характеристики.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!