• Изкуствени мигли Volume Plus 101 Ylure | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Изкуствени мигли Volume Plus 101 Ylure


  • 13.90лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Mиглите от еcтеcтвен коcъм "Vоlume 101" ca нaй-популярният модел cред миглите нa "Eylure". Mиглите ca в нacитено черен цвят.

Миглите на "Eylure", които са световни лидери в производството на този продукт, са от естествен косъм и могат да бъдат употребявани многократно всекидневно или при специален повод. Те правят Вашия поглед неповторим и атрактивен. Лесни са за поставяне и удобни за носене. Създават обем и сгъстяват Вашите мигли, като ги правят да изглеждат и по-извити. Измиването на миглите от лепило или спирала е много лесно с обичайните средства за разгримиране. Лепилото за миглите е безцветно (не оставя следи върху кожата). Изкуствените мигли могат да бъдат използвани от хора с чувствителни очи и носещи контактни лещи.

Как да се грижим за изкуствените мигли: Премахнете остатъците от лепило по изкуствените мигли с пинсета или пръсти. Наслоената спирала по изкуствените мигли се отстранява лесно с помощта на обикновен дегримьор. След като ги почистите, поставете миглите в кутийката готови за повторна употреба и ново нанасяне на лепило. Внимателното използване и грижа за миглите означава, че може да се използват отново и отново.

Забележки: Лепилото няма да раздразни Вашите очи, но въпреки това го пазете от тях. При попадане в очите, изплакнете обилно с хладка вода и задръжте очите отворени с пръсти за около 10 минути. При поява на раздразнение или зачервяване потърсете лекарска помощ. Не използвайте, ако имате инфекция в или около очите си.

Начин на употреба: Изкуствените мигли трябва да се поставят след като гримът е завършен. Препоръчително е миглите ви да са разделени - за целта може да ги срешете с четка за мигли, ако е необходимо.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!