• Масло против стрии 125ml Икаров | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Масло против стрии 125ml Икаров


  • 12.80лв.

  • Наличност:  Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.

Основната причина за появата на стрии е свързана с бързи промени в телесното теглото - най-често през пубертета, при бременност и при спортисти, които натрупват мускулна маса изключително бързо. В тези случаи кожата често пъти не е достатъчно еластична и се разтяга, като оставя неприятни белези.

Масажното масло на Икаров против стрии е изцяло натурален продукт, който помага на кожата да се нагоди към бързите промени в телесното тегло, без върху нея да останат следи. Базовото масло е комбинация от гроздово, кокосово масло и масло от пшеничен зародиш. Те осигуряват комплекс от незаменими мастни киселини, които подхранват кожата и подкожната тъкан. В базата са разтворени 4 етерични масла - пачули, розово, бергамотово и петигреново - успешно изпитани в борбата против образуването на стрии. Много ефикасно е и българското розово масло - със силно витализиращо и успокояващо действие. Маслото влияе комплексно върху кожата - подхранва я, овлажнява я и я подготвя за предизвикателствата на бързия растеж. 

Редовните продължителни масажи ще помогнат на Вашата кожа да възвърне добрия си външен вид. Вложените в композицията масла, най-вече розовото и това от пачули, са много подходящи за целта. Постоянството и старанието Ви ще бъдат възнаградени!
Масажното масло против стрии е изцяло натурален, ефективен и лесен за употреба продукт.

Състав: масла от гроздови семена, пшеничен зародиш и кокос, Розово абсолю, Етерични масла: пачули, бергамотово и петигрен.

Начин на употреба:
При тънка и суха кожа - правете всекидневен 5 - 10 минутен масаж на застрашените от разтягане кожни участъци;
При нормално суха кожа - масажът може да се извършва през ден;
При мазна кожа - масажът може да се извършва през 2 - 3 дена.
Това е ориентировъчна препоръка - самонаблюдението и бързината на растеж най-добре ще Ви насочат за честотата и продължителността на масажа. 

Техника на масаж:
Масажирайте в следната последователност: бедра - ханш - хълбоци - корем - бюст. 
При спортисти - мускулите на гръдния кош и крайниците. 
Редувайте надлъжните движения с кръгообразни и сменяйте периодично посоката на масажа.

Особености при масаж на бюста: масажирайте в полукръг от основата - странично - горната част, като се придвижвате постепенно от периферията навътре към централната област. 

Особености при бременност: използвайте маслото след 4-я месец, заради повишената чувствителност към миризми в началния период. Дотогава можете да прилагате чисто растително масло - сусамово, от пшеничен зародиш или друго. 
Добре е да затоплите масажното масло до температура 30 - 35°С и да го разклатите преди употреба.

Само за външна употреба!
Пазете от деца! 
Не използвайте при чувствителност към етерични масла!


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър


Бърза

доставка

Над 10 000

налични продукта

100%

оригинална козметика

0700 69009

на цената на един градски разговорТози продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!