• КРЕМ ДЕПИЛАТОАР 2 в 1 200ml STREP | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

КРЕМ ДЕПИЛАТОАР 2 в 1 200ml STREP


  • 15.50лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Този иновативен крем 2 в 1 дава възможност да се депилирате, където и както искате: докато вземате душ или като обикновен крем депилиращ крем. Съдържа естествени плодови масла с омекотяващо действие, което прави кожата мека и гладка. Лесен за използване, действа до 3 минути/времето за действие може да варира в зависимост от твърдостта на косъмчетата/.

Указания за употреба:
1. Мокро депилиране: устойчивият му на вода състав оптимизира времето на действие на крема, така че да съвпадне с времето на рутинния душ. Всяка опаковка съдържа специална гъба с двойна функция за нанасяне и отстраняване на крема.
- използвайте розовата  страна на гъбата, за да нанесете крема, така че да покрие изцяло косъмчетата. Не масажирайте.
Измийте добре ръцете си и изчакайте 1 минута преди да влезете под душа.
- влезте под душа и оставете крема да действа още 2 минути.
Пуснете водата и кремът ще се отмие постепенно. Ако желаете това да става твърде бързо, през първите 2 минути не излагайте покритите с крем участъци на прякото въздействие на водата.
- с бялата страна на гъбата почистете малък участък от кожата. Ако косъмчетата се премахват лесно, отстранете остатъка от крема, масажирайки с кръгови движения с бялата страна на гъбата. В противен случай изчакайте още, но НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ШЕСТ МИНУТИ от момента на нанасяне на крема. 
- след това изплакнете добре кожата с вода. Изплакнете гъбата. След употреба затворете добре тубичката с крема.

2. Сухо депилиране: обогатеният с хидратиращи масла съставки гарантира ефикасна депилация, а кожата остава гладка и кадифено мека. 
- нанесете депилиращия крем така, че изцяло да покрие косъмчетата 
- оставете да действа от 3 до 6 минути
- почистете с шпатулата малък участък от кожата. Ако космите се премахват лесно, отстранете с шпатулата и остатъка от крема и изплакнете обилно с вода. В противен случай, изчакайте още, но не повече от ШЕСТ МИНУТИ от момента на нанасянето на крема.

Внимание:
Не нанасяйте крема върху лицето, скалпа, гърдите, гениталиите и перианалните зони. Не нанасяйте крема върху рани, охлузвания, пъпки, бенки, изгаряния, зачервени или раздразнени участъци на кожата. Ако приемате лекарства, които могат да въздействат върху кожата или имате дерматологични проблеми, консултирайте се с лекар, преди да пристъпите към  депилация.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!