• Gillette Fusion Pro Glide Flexball комплект самобръсначка + гел за бръснене + ножчета за мъже | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Gillette Fusion Pro Glide Flexball комплект самобръсначка + гел за бръснене + ножчета за мъже


  • 39.00лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Комплект за бръснене FUSION PRO GLIDE FLEXBALL от GILLETTE.

Комплектът включва:

  • самобръсначка FUSION PRO GLIDE FLEXBALL
  • гел за бръснене FUSION PRO GLIDE FLEXBALL
  • ножчета FUSION PRO GLIDE FLEXBALL

Самобръсначката FUSION PRO GLIDE FLEXBALL от GILLETTE е създадена с иновативна технология FlexBall™, която осигурява прецизно и безопасно бръснене, дори и при чувствителна кожа. Тази технология, вдъхновена от физиономиите, които правят мъжете по време на бръснене, позволява на бръснещата глава да се движи така, че да следва контурите на лицето и да позволява максимално близък контакт на остриетата с кожата. По този начин отрязва косъмчетата по-близо до корена, за безупречно гладка кожа. Самобръсначката е съвместима с всички резервни ножчета GILLETTE FUSION.

Гела за бръснене FUSION хидратира кожата и създава комфорт по време на бръснене. Специални лубрикиращи съставки образуват защитен слой, който позволява на остриетата на самобръсначката да се плъзгат с лекота. Включените глицерин и хидратиращи агенти омекотяват косъмчетата и улеснява отстраняването им, за безупречни резултати.

Резервните ножчета FUSION са изработени с 5 изключително фини остриета, разположени близо едно до друго, което намалява натиска върху кожата. Еластична защитна лента, която позволява прецизно и леко движение по контурите на лицето и максимално близко отрязване на косъмчетата. Допълнително острие - тример на гърба, който позволява обработка на труднодостъпните зони около носа, както и оформяне на бакенбардите. Лента с лубрикираща формула, обогатена с витамин E и алое вера, която оставя по кожата невидим слой, позволяващ на остриетата да се плъзгат с лекота. Индикатор за смяна - когато зеления цвят на лубрикиращата лента избелее е време да смените ножчето


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!