• Комплект Intuition Sensitive Care Wilkinson | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Комплект Intuition Sensitive Care Wilkinson


  • 21.00лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Комплект от 2 части INTUITION SENSITIVE CARE WILKINSON.

Комплектът включва

  • Дамска самобръсначка INTUITION SENSITIVE CARE WILKINSON.
  • Резервни ножчета за самобръсначка 3 бр. INTUITION SENSITIVE CARE WILKINSON. 

INTUITION SENSITIVE CARE WILKINSON е самобръсначка за жени, предназначена за чувствителна кожа. Тя е с подвижна глава с 4 остриета, които са заобиколени от сапун, който овлажнява кожата по време на бръснене правейки я мека и гладка. Овлажняващата лента притежава алое вера и витамин Е, което прави плъзгането на остриетата гладко и комфортно без да предизвикват раздразнения. Самобръсначката е с пластмасова ергономична дръжка за по-добър захват и прецизност на движенията. Тя е със сменяема глава за многократна употреба. След използването на този продукт кожата остава неустоима за дълго време.

Резервните ножчета INTUITION SENSITIVE CARE WILKINSON са с 4 остриета, заобиколени от сапун, който овлажнява кожата по време на бръснене правейки я мека и гладка. Овлажняващата лента притежава алое вера и витамин Е, което прави плъзгането на остриетата гладко и комфортно без да предизвикват раздразнения. Ножчетата не съдържат парабени и аромати. Подходящи са и за най-чувствителната кожа.

Забележка: Снимките на комплектите са илюстративни. В зависимост от серията са възможни разлики само за кутията-съдържанието е посочено в описанието.Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!