Вероятно всяка жена в даден етап от живота си се е замисляла дали да не разнообрази прическата си с бретон. Въпреки голямото изкушение обаче, малцина дами се осмеляват, защото косата често расте с твърде болезнени темпове. Но как все пак да преценим дали ще ни отива бретон и какъв по-точно? Разберете това според формата на лицето си!


1. Ако формата на лицето Ви е овална.


Вие сте късметлийка! Овалната форма на лицето е идеално "платно" за бретон. Най-добрият вариант е дълъг и плътен бретон, който стига точно над веждите.


2. Ако формата на лицето Ви е квадратна.


Дълъг и тънък бретон на пластове стои най-добре на тази форма лице. Избягвайте къс бретон, защото той ще увеличи ъгловатостта на чертите Ви.3. Ако формата на лицето Ви е кръгла.


Изберете дълъг бретон, който е разделен странично. Тъй като той се слива с останалата част от косата, ще Ви помогне да удължите визуално лицето си.4. Ако формата на лицето Ви е сърцевидна.


За да балансирате красивото си сърцевидно лице, изберете бретон, който е малко по-къс в центъра и по-дълъг при скулите. Като алтернатива може да изберете и къс страничен бретон - той ще отвлече вниманието от острата брадичка към очите Ви.5. Ако формата на лицето Ви е издължена.


Дълъг и прав бретон, който стига точно над очите Ви, е добър вариант, защото помага за визуално скъсяване на дължината на лицето.6. Ако формата на лицето Ви е триъгълна.


Заоблените бретони, които са тънки и текстурирани по краищата, ще запълнят по-тясната част на главата, без да привличат вниманието към квадратната челюст.Ако Ви допада нашият блог, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с тенденциите в грима, красотата и личната грижа!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!