• Лосион за студено къдрене - къдрин 100ml Лавена | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Лосион за студено къдрене - къдрин 100ml Лавена


  • 2.50лв.

 Продуктът е наличен.


B къдpавитe кocи има oчаpoваниe и уceщанe за cвoбoда. Акo жeлаeтe Bашата кocа да e къдpава, мoжeтe да гo пocтигнeтe c лocиoна за пepманeнтнo, cтудeнo къдpeнe "Къдpин" oт "Lаvеnа". Toй e c eдиничнo дeйcтвиe, кoeтo oзначава, чe ce нанаcя и ocтава в кocата (пo вpeмe на oмeкванeтo и кoгатo ce пocтавят poлкитe за къдpeнe) дo завъpшванeтo на oбpабoтката c нeгo. С лocиoна мoжeтe да пocтигнeтe къдpици, c кoитo да oмаeтe вcички.

Начин на употреба:

   - Подготовка за къдрене:

Преди да пристъпите към употреба прочетете инструкциите под етикета, внимателно.Не забравяйте да си направите тест за алергична реакция.Подгответе предварително: ръкавици, пластмасов съд, гъба, пелерина, гребен с широки зъбц, и ролки, които трябва да са от плътна пластмаса и подходящи за студено къдрене.

  - Инструкция за употреба :

Измийте косата с шампоан и подсушете. Ако косата Ви като тип е суха, оставете я влажна. Разделете косата на ивици и започнете навиването от тила към челото. Подгответе лосиона в нужните пропорции, които ще видите в инструкциите за употреба под етикета. Вземете малък кичур, навлажнете с лосиона за студено къдрене и стегнато навийте пластмасовите ролки. След приключване на навиването, обилно навлажнете цялата навита на ролки коса. Проследявайте готовността на къдриците периодично. Развийте и отново навивайте някоя ролка, докато се оформят желаните къдрици. След приключване на обработката, измийте с вода навитата на ролки коса. Можете да фиксирате къдриците с неутрализиращ и фиксиращ лосион "Пенфикс".

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!