• Изкуствени нокти Top Choice | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Изкуствени нокти Top Choice


  • 12.00лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Не всяка жена се гордее със здрави и дълги нокти. Доста често те се чупят, делят и по този начин маникюрът е съсипан. TOP CHOICE предлага решение на този проблем. Комплектът от изкуствени нокти помага на дамите бързо и лесно да направят своя маникюр. Формата им е квадратна и е подходяща за стилни и независими жени.

Кутията от комплекта е практична и е съставена от отделни клетки, в които са разделени ноктите. Тя е подходяща за носене навсякъде.

Изкуствените нокти са изградени от устойчива пластмаса, издържат дълго, устояват на негативните въздействия на околната среда и не се чупят. Те се лепят за секунди с професионалното лепило от комплекта. Можете да ги лакирате с любимия си лак за нокти и така ще придобиете красив маникюр с естествен вид.

Начин на употреба: Оформете ноктите си с пила. Избутайте или изрежете кожичките си с ножичка. Почистете вашите нокти с лакочистител. След това, измийте ръцете си със сапун и ги подсушете. Изберете подходящ размер от изкуствените нокти, който отговаря на вашия. Нанесете по капка от лепилото върху естествения и изкуствения нокът. Поставете нокътя и го притиснете за около 4 секунди. Лакирайте с цвят по избор.

Премахване на изкуствени нокти: Отрежете и изпилете повърхността, за да премахнете защитния слой на изкуствения нокът. Накиснете ноктите в лакочистител на ацетонова основа. Изчакайте изкуствените нокти да омекнат. Повторете, ако има нужда. Препоръчва се отстраняване на ноктите до 7 дни след поставянето им.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!