• Хума синя 350гр. | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Хума синя 350гр.


  • 2.50лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Благодарение на уникалните лечебни свойства, основаващи се на особеностите на минералната и структура и наличието на множество микроелементи, хумата оказва комплексно почистващо, противовъзпалително и антисептично действие. Използването на хума за козметични маски освежава, успокоява и тонизира кожата, подхранва корените на косата, способства за възстановяването им. Редовната употреба на маска за коса с хума подобрява здравето на вашия скалп и коса. Стимулира растежа, кaто косата има по-жизнен и здрав вид. Маската има свойството да премахва мъртвите клетки, като вие се отървавате по естествен и натурален начин от досадния пърхот. Натуралните състави в маските с хума подобряват блясъка и красотата на косъма. Но безспорно най-големият плюс си остава фактът, че маската с хума използва в пълна степен богатите дарове на природата, без участието на никакви химикали, за да може да се радвате на ефективни резултати в дългосрочен план и на пълно разрешаване на проблемите със скалпа и вида на вашата коса. 

Хумата е с различен цвят, защото е от различни местонахождения и съдържа различни микроелементи. Основното действие на всички цветове хума е еднакво, но отделните хуми имат различна "сила" и подхранват кожата и косата с различни микроелементи.

Препоръчва се да се редуват различни по цвят хуми.

При разбъркване да не се използва метална посуда.

Начин на упореба: Приготвяйте маската в дървена, керамична или стъклена купичка. Металните съдове и прибори са съвсем неподходящи, защото влизат в химична реакция с множеството микроелементи. Резултатът може да бъде непредвидим. Нанасяйте маските на равномерен слой по лицето като избягвате местата, където кожата е много фина – околоочния контур и зоната около устните. Никога не оставяйте маската да изсъхне на лицето ви, защото ще дехидратира кожата ви. След като измиете хумата с топла вода, нанесете на лицето си овлажняващ крем.

Хумата е неподходяща единствено за боядисаните коси, тъй като много бързо отмива цвета. Ако сте сбъркали боята обаче или искате бързо да върнете естествения си цвят, е истинско спасение.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!