Поръчката през нашия сайт може да бъде осъществена със или без актуален профил в системата. За да поръчате без регистрация, е нужно да попълните максимално точно данните във всички указани полета, за да се улесни обработването на поръчката Ви. След това всеки клиент получава имейл за потвърждение и последващо позвъняване по телефон от наш служител. 

Бърза поръчка : 

Този вид поръчка е максимално опростена за удобство на клиентите. Попълват се само име и телефонен номер. Бърза поръчка не означава незабавно изпълнение. 

Поръчка могат да бъдат направени също чрез директно позвъняване на някой от посочените в сайта телефони, на нашия имейл адрес или чрез онлайн чата на магазина.

Всички поръчки се потвърждават след телефонен разговор с наш оператор. Поръчка, която не е потвърдена по телефона се счита за анулирана. 

Всички успешни поръчки, направени в онлайн магазина до 16.00 часа в работен ден , се обработват от нашите администратори в същия ден. Поръчки, направени в почивни дни или национални празници се обработват в първия работен ден след тях.

Продуктите се опаковат грижливо и сигурно, с цел минимален риск при транспортиране.  При дефекти или деформации, възникнали вследствие на транспортиране, моля незабавно се свържете с нас в присъствие на куриера. Ние ще вземем мерки относно отговорноста на  куриерската фирма и ще заменим повредените продукти.

Важно : 

Поръчки на стойност под 10лв. не се приемат и обработват. Системата не позволява създаването и завършването на такава поръчка.