*Изображенията са илюстративни

Система за отстраняване цвета от трайно боядисана коса Decolor Time Роза Импекс


 • 7.00лв.

 1


Продуктът представлява система за пълно отстраняване от косата на трайна оксидационна боя за коса, като запазва естествения пигмент на косъма. Предимства пред останалите продукти:

 • отстранява напълно оцветяването от боядисвана коса, за разлика от окислителните продукти;
 • методът е щадящ – не уврежда нито косъма, нито натуралните пигменти в него и може да се използва многократно за кратък период от време
 • подходящ е за възстановяване на натуралния цвят на косата;
 • идеален за експерименти с промяна цвета на косата;

Във формулата има интегриран кондиционер за грижа за косъма, който прави косата мека, жива и блестяща.Състои се от 3 части – редуктор, активатор и 3% окислител.

Комплектът съдържа:

 1.  флакон с редуктор 1 - 110 ml
 2.  флакон с активатор 2 - 110 ml  
 3.  флакон с окислител 3 - 110 ml  
 4.  универсална дозираща капачка
 5.  предпазни ръкавици
 6.  инструкции за употреба

Как работи Decolor Time ? :

При окислителните бои цветът се образува от множество малки молекули, които се свързват помежду си под действие на окислителя и образуват гигантски цветни молекули, формиращи окончателния цвят. Тази реакция наречена окисление, протича вътре в косъма и когато приключи, цветните молекули стават твърде големи и се хващат като в капан между кератиновите плочки на косъма. Ето защо този тип бои се наричат трайни.Този обезцветяващ продукт е напълно различен и като механизъм на действие, и като резултат от традиционно ползваните за деколорация продукти от типа на супри, осветляващи емулсии, гелове и олио. Изброените по-горе продукти имат окислително действие и окисляват багрилата и ги разрушават като по този начин премахват цвета. За съжаление този тип продукти едновременно с това окисляват и повреждат косъма в различна степен и дразнят скалпа, а самото отстраняване на цвета не винаги е пълно.За разлика от тези продукти, Decolor Time няма окислително действие. Той е с редукционно действие и съдържа активирани редуциращи молекули. Те разрушават големите цветни молекули до по-малки, в резултат на което те не се задържат вече между кератиновите плочки и могат да бъдат отмити.

Начин на употреба:

При прилагането на този продукт е изключително важно да прочетете внимателно инструкцията за употреба и стриктно да я следвате.

Съвет: с помощта на приятел процедурата е по-лесна и приятна ......

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!