• Четка за нанасяне На Пудра Beauty Care 2913 Titania | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Четка за нанасяне На Пудра Beauty Care 2913 Titania


  • 16.60лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Четка за нанасяне на пудра 2913 от TITANIA, с която ще постигате с лекота професионални резултати за безупречен грим. Тя има кадифено мек косъм, който се плъзга нежно по кожата и разпределя равномерно текстурата на прахообразната или компактната пудра. Четката е изработена от фини синтетични косъмчета, подходящи за хора с алергии. Формата ѝ е овална, за да осигури прецизно нанасяне в различните зони на лицето.

Общата дължина на четката е 18.4 cm, косъмът е с дължина 3.5 cm и ширина 4 cm.

Синтетичните влакна превъзхождат естествените по здравина и еластичност. Не гният, устойчиви са на изтриване и атмосферни условия, не се променят под действие на окислители, масла и други. Тези влакна са здрави, еластични, издръжливи и лесно се почистват.

Начин на употреба: Вземете с четката от продукта и леко потупайте в дланта си, за да отстраните излишното количество. Нанесете продукта на лицето.

Почистване на четката: Най-добре да измивате четките веднага след тяхното използване. Измивайте внимателно четките с шампоан, а не със сапун. Изплаквайте четките с хладка вода, като търкате в посока към върха. По възможност избягвайте да мокрите скобата. След измиването, внимателно изцедете водата, за да запазите формата на четката. Позволете на четките да изсъхват на стайна температура при лек наклон с върховете надолу или подсушавайте със салфетка или мека кърпа.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!