• Четка за нанасяне на червило Golden Rose | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Четка за нанасяне на червило Golden Rose


  • 6.50лв.

 2


Няма как да не ви е правило впечатление, че всички професионални гримьори ползват четка за нанасянето на червило или гланц.

Една от основните причини гримьорите да я използват е фактът, че е по-хигиенично с нея да гримират повече от един модел с едно червило, тъй като се почиства лесно и бързо.

С четката за нанасяне на червило от GOLDEN ROSE много по-прецизно ще нанесете цвят върху устните си. Тя е изработена от специални висококачествени синтетични влакна, за равномерно и лесно нанасяне на кремообразни и течни консистенции, каквито са червилото и гланца за устни. Четката е сгъваема и е удобна за всеки несесер или дамска чанта. Другото и предимство е, че с нея можете да ползвате по-дълго време любимите си червила, като стигате чак до основата им.

Почиствайте четката си за грим след всяко ползване, за да не се зацапва излишно и да се предразполагат към развиването на бактерии.

Начин на употреба: Сложете върху четката желания цвят червило или гланц и нанесете върху устните, като започнете от средата към края на устните. За по-прециано нанасяне и по-дълготраен ефект, нанесете малко основа за грим върху устните, очертайте с молив за устни, след като нанесете желания цвят червило или гланц.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!