*Изображенията са илюстративни

Боя за вежди и мигли кафяво-черна Brown Black Depend


  • 18.00лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


За перфектни очи използвайте Depend боя за вежди и мигли с нова революциона формула на растителна основа, която включва бял равнец, невен, зелен чай и боровинки, наред с други съставки.
С този уникален състав е създаден продукт, който е водоустойчив, лек за използване, бърз и лесен за прилагане и интензивен дълготраен цвят. Боята създава впечатление за по-дълги мигли и акцентира върху веждите. Нанасянето отнема само няколко минути и резултатите издържат до 6 седмици. Съдържанието на опаковката е достатъчно за 5-7 процедури.
Боята е удобен метод за апликация. Идеален за жени на всякаква възраст. Елиминира ежедневната употреба на молив за вежди.

Начин на употреба:
Оцветяване на мигли - поставете малко количество от цвят гел (туба 1) в купичката. Оцветяващият гел се нанася по същия начин като спирала, използвайки приложената четка, с отворени очи.След като сте нанесли оцветяващият гел върху миглите, нанесете още един път за да се гарантира, че миглите са равномерно покрити с цветен гел. Изчакайте 4 минути. Ако използвате черна боя увеличете времето на 8 минути за максимален ефект.В края на времето за оцветяване, отстранете излишната боя внимателно с помощта на памучен тампон. Важно е да не се остави излишно количество боя. Ако гелът е влязла в контакт с кожата, незабавно го отстранете, преди да започне следващата стъпка.Сега се прилага защитен крем за долния клепач и най-близките части на кожата до миглите и веждите. Уверете се, че защитния крем не се допира до вашите мигли или вежди.Поставете малко количество от гел апликатора (туба 2) в купичката. След това нанесете гела върху миглите с помощта на сивия апликатор. Разпределете гела върху миглите, като се гарантира, че миглите са напълно покрити. Избършете черния гел, който се появява на апликатора след първото нанасяне на миглите и нанесете свеж гел отново.Нанесете един нов, тънък слой върху миглите, за да се гарантира, че гелът напълно ги покрива. Винаги използвайте чист, сух апликатор при прилагането на новото количество гел от купичката.Оставете гел апликатора в продължение на 2 минути. Ако използвате черна боя, увеличете времето на 4 минути за максимален ефект.

Оцветяване на вежди - поставете малко количество от цвят гел (туба 1) в купичката. С четката за апликация нанесете оцветяващия гел.След като сте нанесли гела върху двете вежди нанесете с четката още един път, за да се гарантира, че веждите са равномерно покрити с цветен гел. Изчакайте в продължение на 8 минути. В края на времето за оцветяване, отстранете излишната боя внимателно с помощта на памучен тампон.Нанесете защитен крем с помощта на памучен тампон върху кожата около веждите, за да се избегне нежелано оцветяване. Поставете малко количество от гел апликатора (туба 2) в купичката. След това нанесете гела върху веждите с апликатора.  Избършете черния гел, който се появява на апликатора след първото нанасяне на веждите и нанесете свеж гел отново. Нанесете един нов, тънък слой върху веждите, за да се гарантира, че гелът напълно ги покрива. Винаги използвайте чист, сух апликатор при прилагането на новото количество гел от купичката.Изчакайте в продължение на 8 минути за максимален ефект.Навлажнете памучен тампон тампон с хладка вода и внимателно избършете излишния цвят.Винаги почиствайте четката за нанасяне, апликатора и купичката с малко вода и веро след употреба.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!