*Изображенията са илюстративни

Боя за коса Wellaton Wella


  • 6.00лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.

Опции


Wellaton Kit на немският козметичен гигант Wella e  трайна крем боя за интензивен цвят. Разкошен дълготраен цвят и неустоима жизненост на косата. Това осигурява иновативната крем боя на "Wella". Тя перфектно покрива сиви коси. Лесно се нанася, дори и на труднодостъпните места. Боята прониква в дълбочина и осигурява равномерен цвят от корена до върха на косъма. Тя не капе и не се размазва. В комплекта е включен серум, чиято иновативна формула е обогатена с пигменти, които увеличават наситеността на цвета. Комплектът съдържа:

  • боя оцветител - 50 ml
  • оксидант - 50 ml
  • балсам за интензивна грижа - 2 x 10 ml
  • серум - 22 ml
  • чифт ръкавици
  • инструкция за употреба

Важно - тест за чувствителност (patch test) :

Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение - не използвайте продукта.

Подготовка за боядисване:

Използвайте стара кърпа или късо наметало за да предпазите дрехите и тялото си от боята. Нанесете крем около линията на косата, за да се предпазите от нацапване. Осигурете си часовник за отчитане на времето.Сложете ръкавиците. Убедете се, че нанасяте боята върху суха коса за най-добри резултати. Изсипете оцветителя в тубичката с оксидант и разклатете, за да се се получи еднородна смес.

Боядисване:

С помощта на четка разнасяйте боята, като започнете от корените.

Ако се боядисвате за първи път или нанасяте различен цвят:

Започнете от корените към върховете, докато покриете цялата коса. Масажирайте, за да разнесете равномерно.Оставете да подейства 30 - 35 минути.

Ако са изминали 4 - 6 седмици от предишно боядисване или искате да промените цвета с различен, но близък нюанс:

Нанесете боята върху корените, покрийте новопоникналата коса и изчакайте 20 минути. След това нанесете по дължината на цялата коса и изчакайте още 10 минути.

Преди да пристъпите към изплакване, масажирайте цялата коса. Изплакнете обилно, до потичане на бистра вода. Не използвайте шампоан.

Нанесете приложения в опаковката балсам за грижа и оставете да подейства за 2 минути. Изплакнете обилно с вода.

След боядисването:

На 15 ден след боядисването нанесете серума върху влажна коса и го разпределете равномерно.Оставете да престои 10 минути. Изплакнете обилно с топла вода.

На 30 ден след боядисването, след като косата е измита, нанесете и втория балсам. Изплакнете с вода.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!