*Изображенията са илюстративни

Боя за коса за мъже Petrole Hahn


  • 20.00лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.

Опции


Petrole Hahn Coloration на водещият френски производител на продукти за коса Eugene Perma е боя за коса без амоняк. Разработена е специално за нуждите на мъжа, за постигане на естествени резултати. Не придава нежелани неестествени нюанси. За получаване на много естествени резултати се препоръчва да се използва Petrole Hahn върху небоядисвани коси. Ако косата е боядисвана наскоро се препоръчва преди употребата на Petrole Hahn косата да се изчака да порастне и да се подстриже. Petrole Hahn има бързо действие и е дълготрайна. Само за 5 минути получавате цвят, който се запазва от 6 до 8 седмици. Гамата от цветове е :

  •  10 - черно
  •  20 - кестеняво
  •  30 - тъмнокестеняво
  •  40 - кафяво
  •  50 - светлокестеняво

Важно: В зависимост от нюанса, крем боята може да съдържа хидроквинон, ресорцинол или фениленедиамин. Оксидантът съдържа водороден прекис. Избягвайте контакт с очите. В случай, че попадне в очите изплакнете веднага. Спазвайте стриктно указанията за употреба. Не използвайте за боядисване на мигли и вежди. Може да предизвика алергична реакция, препоръчва се да се направи тест за чувствителност преди употреба.

Важно - тест за чувствителност (patch test) :

Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение - не използвайте продукта.

Начин на употреба:

Препоръки : Използвайте сместа веднага !

Подготовка на сместа: Сложете си ръкавиците. Отвийте капачката на апликатора и изстискайте боята в шишенцето.Поставете отново капачката на апликатора и разтръскайте, докато добре се смеси. Отчупете крайчето на върха на шишенцето и нанасяйте веднага.

Нанасяне: Разнесете сместа по цялата коса. Внимателно разтрийте докато се разпени, но не втривайте в скалпа. Оставете пяната да подейства 5 минути. Добавете малко вода към косата и разпенете още. Оставете още малко да действа - 1-3 минути. 

След това изплакнете обилно докато водата потече чиста.

Нанесете шампоан Petrole Hahn, изплакнете и оформете косата както обикновено.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!