*Изображенията са илюстративни

Боя за коса Incolor Insight 100ml


  • 14.80лв.

 35

Опции


Incolor Insight -  професионална боя за коса на италианската компания Rolland Insight. Тя е естествено продължение на успешната серия от професионални продукти за коса Rolland Insight. Боята притежава формула с ниско съдържание на амоняк, която позволява да получите блестяща коса, като същевременно защитава косъма и го предпазва от възможни повреди.Благодарение на Phytokeratin и масло от арган тя гарантира възстановяване на косъма и защита от въздействието на околната среда. Лечебна формула с висока мощност на покритие на цвета, благодарение на принципа активни пигменти от естествен произход , които не предизвикват неприятен сърбеж по скалпа на главата при боядисване и  не предизвиква алергии. Дерматологично тествана. 

Резултат: 100% покритие и на най-трудната за покриване бяла коса. Висока издръжливост на цвета, интензивни и дълбоки нюанси. По-мека коса, подхранена и възстановена.

Важно - тест за чувствителност (patch test) :

Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение - не използвайте продукта.

Оксидант 150мл  към  боята може да поръчате в три варианта:

  • 20 vol -  6%
  • 30 vol -  9%
  • 40 vol - 12%

Активаторът не е включен в цената. Цена на активатора - 5.50 лева без значение от вида. 

Активатор може да поръчате  ТУК:


Начин на употреба

Боята се смесва с окислител в съотношение 1 част боя към 1.5 части оксидант. Задължително използвайте неметален съд. Получената смес трябва да е кремообразна и да не се разлива и капе. Преди да се пристъпи към нанасянето на боята, косата да не се мие, а да се среши внимателно с гребен, за да се отстранят остатъците от лакове и фиксатори. След това се нанася равномерно върху корените на косата и после върху цялата коса. Оставя се да действа  30-35 минути в зависимост от вида на косъма и дължината му. След 35 минути цосата Ви вече е боядисана. Изплакнете обилно с вода и шампоан за боядисана коса. По възможност използвайте с подходяща маска за коса.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!