*Изображенията са илюстративни

Боя за коса Excellence Creme L'Oreal


  • 11.99лв.

 6

Опции


Красивата коса е здравата коса! Затова специалистите са разработили боята "Excellence" по иновативна технология, осигуряваща максимална защита. Формулата ѝ е базирана на активните съставки про-кератин и серамиди, известни със своите мощни възстановяващи и укрепващи свойства. Подсилена с Ionene G, технологията достига до дълбочината на косъма и трайно остава там, за да осигури дълготрайна защита. Активните съставки проникват до сърцевината на косата и я правят силна от корена до върха. Богатият защитен крем обгръща всеки косъм и му придава жизнен цвят. Косата е съживена, 85% по-устойчива при разресване и копринено мека. Боята осигурява 100% покритие на сивите и бели коси, както и интензивен цвят в продължение на 6 седмици. Тя е с приятен аромат, който неутрализира миризмата на амоняк и превръща боядисването в изключително преживяване.Богатата цветова гама ще допадне както на блондинки, така и на брюнетки. Русите нюанси са вдъхновени от изтънчената Грейс Кели, а за модерните хора - от звездата Блейк Лавли. . Цветовете са магически и бляскави. Кестенявата колекция излъчва митична топлота и сладострастие. Нейните цветове са вдъхновени от София Лорен - дивата на всички времена.Приложеният в комплекта накрайник-гребен улеснява нанасянето на боята по кичурите, само с едно движение.

Важно - тест за чувствителност (patch test) :

Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение - не използвайте продукта.

Комплектът съдържа:

  • флакон със защитен серум - 12 ml
  • флакон-апликатор с крем проявител- 72 ml
  • тубичка с оцветяващ крем - 48 ml
  • балсам за фиксиране на цвета - 60 ml
  • апликатор-гребен
  • професионални ръкавици
  • упътване за употреба на български

Преди боядисване:

Приложеният в комплекта защитен серум подготвя косата за нанасяне на боята, като подхранва увредените участъци на косъма и особено връхчетата.

По време на боядисването:

Оцветяващият крем, обогатен с про-кератин и наситени пигменти, създава богат, равномерен и дълготраен цвят и гарантира перфектна покривност на белите коси.

След боядисването:

Балсамът, съдържащ серамиди, прави косата жива, лесна за разресване и естествено блестяща. Той е в по-голямо количество, за да бъде използван като поддържаща грижа и защита за косата до следващото боядисване.

Резултатът:

Жизнена и силна коса, с дълготраен и наситен цвят, без бели коси.

Начин на употреба:

1 . Защита за косата преди боядисване: нанесете защитния серум върху суха и немита коса, като акцентирате върху изтощените участъци, особено връхчетата, с леки масажни движения. Не нанасяйте серума в корените. Оставете да подейства, докато подготвяте боята. Не измивайте косата.

2. Подготовка за боядисване: сложете приложените в опаковката ръкавици и покрийте раменете си с кърпа, за да избегнете поражения по дрехите. Към флакона с проявител изстискайте цялото съдържание на флакона с оцветяващ крем. Разклатете добре, до пълното хомогенизиране на сместа.

Приложение:

Случай 1 - ако боядисвате косата си за първи път или не е боядисвана повече от 3 месеца:

Навлажнете косата, но без да я миете и леко подсушете с кърпа. Започнете нанасянето на сместа от корените, като разделяте кичур по кичур. Използвайте обикновения накрайник и четка или приложения накрайник-гребен. След като нанесете боята по цялата коса, разтрийте с ръце, за да разпределите боята равномерно. Оставете за 30 минути.

Случай 2  - ако косата ви е боядисвана преди по-малко от 3 месеца или искате да оцветите новопоникналите корени:

Навлажнете косата, но без да я миете и леко подсушете с кърпа. Започнете нанасянето на сместа в корените, като разделяте кичур по кичур. Използвайте обикновения накрайник и четка или приложения накрайник-гребен. Оставете за 20 минути. След това разнесете остатъка от сместа по цялата дължина на косата и разтрийте с ръце, за да разпределите боята равномерно. Оставете за 10 още минути.

Съвет - ако имате много дълга или къдрава коса, използвайте само обикновения апликатор.

Измиване и грижи:

Преди да пристъпите към изплакване, напръскайте косата с малко хладка вода и разтъркайте леко, след което изплакнете до потичането на бистра вода. Можете да измиете и с шампоан. Нанесете приложения балсам и оставете да подейства за 2 минути, след което изплакнете обилно. Запазете остатъка за следващите нанасяния, вместо обикновен балсам за коса.

Важно:

Прочетете инструкцията преди употреба. Не пазете остатък от сместа за следващо нанасяне, тъй като напълно губи свойствата си.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!