*Изображенията са илюстративни

Боя за коса Beauty Phito Color Copmlex


  • 3.50лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.

Опции


ммBeauty Phito & Color Complex на българската фирма Солвекс е трайната фито-боя за коса. Новата технология на влагане на билковите екстракти в самия проявител гарантира запазване на активното им действие и дълбокото проникване в косъма по време на боядисване. Специалната формула с устойчиви пигменти осигурява наситен и богат цвят по цялата дължина на косата и 100% отлично и трайно покритие на побелелите коси. Леката и гладка консистенция се разнася лесно, без да се разтича. Защитава максимално косата по време на боядисване. Съдържа фито-комплекс с екстракти от бреза, възстановяващ структурата на косъма, репей за стимулиране растежа на косата, лайка и невен с успокояващо и укрепващо скалпа действие. Подхранва и хидратира косата, а специалната формула, обогатена с кондиционер, придава повече обем и блясък.

Комплекта съдържа :

- туба боя за коса - 50g

- окислител - 60g - 2 по 30g

- 1-минутна маска за коса с мед и джинджифил- 15g

- предпазни ръкавици

- инструкции за употреба

Важно - тест за чувствителност (patch test) :

Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение - не използвайте продукта.

Начин на употреба:

Сложете ръкавиците. В зависимост от дължината на косата използвайте двата окислителя с цялата туба или - при къса коса - единият окислител с 1/2 от тубата с боята.  Смесете боята с оксиданта в неметален съд и  разбъркайте добре до получаване на хомогенна смес.

Случай 1 - първо нанасяне върху коса, която не е била боядисвана :

Навлажнете косата без да я миете. Нанесете сместа започвайки от корените и разделяйки косата на кичури. След това разнесете по цялата дължина на космите. Масажирайте добре цялата коса, за да разнесете боята равномерно. Оставете да действа 35-40 минути. След 40 минути оцветяването е постигнато. Ако косата е особено устойчива на бои, оставете боята 45 минути.

Случай 2 - боядисване на новопоникнала коса (корени) :

За няколко седмици косата израства и се налага боядисване на корените и освежаване на цвета. 

Навлажнете косата без да я миете. Използвайте 1/2 доза от боята с единият оксидант. Нанесете от сместа плътно покривайки корените. Оставете да действа 15-20 минути.  След това нанесете остатъка от сместа по цялата дължина на косата и оставете още 10 минути.

След боядисване :

Изплакнете обилно с вода, без да използвате шампоан. Върху мократа коса нанесете маската от джинджифил и канела по цялата дължина на косата. Масажирайте и оставете да действа 1-2 минути. Изплакнете обилно с вода.

За дълготраен резултат препоръчваме да използвате маски и шампоани за боядисана коса !
Нанесете и изчакайте да подейства около 25-30 минути. Изплакнете обилно с вода. 

Веднага след това насете маската за коса, която е в комплекта. Изчакайте 1-2 минути и изплакнете обилно с вода.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!