*Изображенията са илюстративни

Боя за коса Color Sensation Garnier


 • 3.00лв.

 2

Опции


Garnier Color Sensation е наситена, трайна крем-боя за коса с която няма да останете незабелязани. Създадена от "Garnier" по иновативна технология, с екстракт от перли и масло от цветя, тя покрива на 100% белите коси, а цветът е наситен и дълготраен. Кремообразната консистенция се нанася с лекота без да се разтича и капе. Има много приятен аромат. Интензивните цветни пигменти правят косата с дълбоки и чисти цветове, с блясък и лесно разресване. След боядисване косата е здрава, силна и изпълнена с енергия и жизненост. 

Важно - тест за чувствителност (patch test) :

Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение - не използвайте продукта.

Характеристики на боята:

 • изключителна покривност и наситеност на цвета-
 •  покрива до 100% белите коси
 • текстурата на боята се нанася лесно и не се разтича
 • поддържа косата мека и копринена на допир
 • нежна и щадяща към скалпа

Комплектът съдържа:

 • тубичка с крем - оцветител - 40 ml
 • флакон с мляко - проявител - 60 ml
 • балсам - 10 ml
 • чифт ръкавици
 • упътване за употреба на български език

Упътване за употреба :

Подготовка и нанасяне на боята: не мийте косата и не използвайте стилизиращи продукти преди боядисване.Покрийте раменете си с кърпа или пелерина, за да предпазите дрехите и кожата си от нацапване. Сложете ръкавиците, приложени в кутията.Изсипете цялото количество от боята и окислителя в неметална купичка и разбъркайте до получаване на хомогенна смес.С помощта на четка започнете нанасянето на боята.

Случай 1 - ако се боядисвате за първи път или нанасяте различен цвят:

Започнете от корените към върховете, докато покриете цялата коса. Масажирайте, за да разнесете равномерно и оставете да подейства 30 минути.

Случай 2 - ако са изминали 4 - 6 седмици от предишно боядисване или искате да промените цвета с различен, но близък нюанс:

Нанесете боята върху корените и покрийте новопоникналата коса. Изчакайте 20 минути. След това нанесете по дължината на цялата коса и изчакайте още 10 минути.

След боядисване :

Преди да пристъпите към изплакване, масажирайте цялата коса. Изплакнете обилно, до потичане на бистра вода. Нанесете приложения в опаковката балсам за блясък и мекота и оставете да подейства за 2 минути. Изплакнете обилно с вода.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!