• Изрусяващ продукт за коса Silver Effect Blond Time Роза Импекс | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Изрусяващ продукт за коса Silver Effect Blond Time Роза Импекс


  • 3.50лв.

 1


Изруcявaщ прoдукт зa кoca, кoйтo изcветлявa дo 4 тoнa и ѝ придaвa cребърен ефект.Уникaлнaтa фoрмулa, oбoгaтенa c екcтрaкт oт вoднa лилия, придaвa лек перлен нюaнc нa кocaтa, кaтo я прaви живa и еcтеcтвенa.С пoмoщтa нa прoдуктa мoжете леcнo и cигурнo дa ocветлите еcтеcтвения цвят нa кocaтa cи без неприятнoтo жълтеене, хaрaктернo при клacичеcките изруcявaщи прoдукти.

Важно - тест за чувствителност (patch test) :

Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение - не използвайте продукта.

Опаковката съдържа :

- 1 туба с изсветляващ гел – 40 ml

- 1 флакон с окислител 40 vol. - 80 ml

- 1 саше с крем-кондиционер - 15 ml

- защитни ръкавици

- инструкция за употреба

Начин на употреба:

Внимателно прочетете и следвайте инструкциите за употреба в листовката, приложена към продукта. 
Внимание : Съдържa aмoняк, резoрцинoл, фенилендиaмини и вoдoрoден перoкcид. Продуктът е предназначен само за коса. Да не се осветляват тъмни петна или лунички по кожата, както и вежди и мигли. Непосредствено преди и след осветляване не използвайте къдрещи препарати. Спазете интервал от 7-10 дни преди повторна употреба. Използвайте смества веднага и еднократно. Съхранявайте на недостъпно за деца място. Да се държи на хладно - не повече от 20°C! Да се пази от пряка слънчева светлина. Преди употреба проведете тест за чувствителност. Да се избягва контакт с очите. При попадане в очите  да се изплакнат обилно с вода незабавно.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!