Всяка кожа е различна, точно както са различни и самите жени. Някои са с по-суха кожа, други - с по-мазна, трети имат проблем с тъмни кръгове и други несъвършенства. Именно заради това е добре правилно да подбираме продуктите и да ги съобразяваме с нуждите на кожата, за да бъде сияйна и красива.

 1. Продуктите.
  Изберете продукти, които са подходящи за Вашата възраст и тип кожа. Съхранявайте опаковката на хладни и сухи места, като винаги затваряте добре опаковката и следите за срока на годност.

   

 2. Как да ги използваме?
  Сутрин и вечер почиствайте и хидратирайте кожата, като задължително ползвайте и нощен крем. Веднъж или два пъти седмично ексфолирайте и нанесете маската и след това хидратирайте кожата.

   

 3. Изборът на подходящите продукти и съставки.
 • Серуми: Овлажняват и подхранват кожата, намалявайки дълбоките бръчки. Подходящи за жени над 35 години. Разгледайте богатото разнообразие от серуми в нашия онлайн магазин!

   

 • Ретинол: Известен още и като витамин А, той регенерира клетките и също е подходящ за дами над 35-годишна възраст.

   

 • Кислород: Елиминира токсините, отпуска и ревитализира кожата. Препоръчва се след 25-годишна възраст. Ето една подходяща маска -> Хидратираща хеалуронова маска на DERMISS

   

 • Серамиди: Помагат да се възвърне стегнатият вид на кожата и да се компенсира загубата на вода чрез техните липидни вещества. Подходящи за по-зряла кожа.

   

 • Есенциални мастни киселини: Подхранват и успокояват кожата.

   

 • Алфа-хидрокси киселини: Те омекотяват текстурата на кожата чрез веществата, извлечени от плодове, подходящи за ексфолиране на кожата.

   

 • Витамин С: Стимулира активността на кожните клетки и се препоръчва за жени на възраст между 25 и 40 години. Подходящ продукт от нашия каталог -> регенериращ крем с витамиц C - DERMISS

   

 • Коензим Q10: Освежава кожата, намалява бръчките и увеличава нейната стегнатост. Препоръчва се за жени между 25 и 50 години. Разгледайте богатата ни гама продукти, съдържащи коензим Q10 !

   

 • Витамин Е: Съставка, която помага за борба срещу вредните свободни радикали, т.е. външни агресивни фактори като замърсяване или слънце.

   

С тези съвети можете да изберете веществата, които най-добре отговарят на нуждите на Вашата кожа, за да бъде тя свежа и красива за дълго време. И не забравяйте да се усмихвате всеки ден, защото щастието разкрасява и подмладява!

 

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!