Много хора смятат, че гримът е изкуство и това наистина е така, защото ако се използва по правилния начин, може да се превърне в истински шедьовър и да подчертае красотата на една жена. Експлоатиран неправилно обаче, той може да се превърне в грандиозно фиаско. След като разгледахме грешките, които допускаме при използването на коректор , нека видим още няколко...

 1. Не почиствате четките за грим.
  Да, те трябва да се почистват, и то редовно. Този процес вероятно не е най-приятната част от грима, но е задължителна. Четките събират освен прах и нечистотии, и остатъци от макияж. Това не само ще развали цветовете, но и ще натрупа по кожата и очите всички тези замърсявания и има риск от запушване на порите. (Търсите нова четка? Разгледайте нашите - четки за грим )

   

 2. Изпробвате цвета на фон дьо тена върху ръката си.
  Вероятно всички сме правили това, но е грешка. Защо да тестваме продукта върху ръката си, при положение, че го носим върху лицето. Често лицето и ръцете ни не са в същия цвят, тъй като не получават същото количество излагане на слънце. Изпробвайте фон дьо тена върху Вашата челюстна линия за перфектно съвпадение. ( Ако Вашият фон дьо тен е на изчерпване, разгледайте нашите предложения: https://zachoveka.com/make-up/face-makeup/foundation-makeup )

   

 3. Не почиствате грима си преди сън.
  Да, вероятно всички сме го правили, но това е наистина лошо и вредно за нас. Заспиването с несвален грим има пагубно влияние върху кожата, защото запушва порите и състарява кожата. Колкото и да сте уморени вечер, не пропускайте да премахнете макияжа. (Разгледайте нашите чудесни продукти за почистване на грима)

   

 4. Нанасяте молив само по очертанията на устните.
  Ако желаният Ви вид не е завръщане към 90-те години, не правете това. Дори и да нанесете червило, цветът му постепенно ще избледнява, оставяйки грозно очертание около устата ви. Вместо това се откажете напълно от това или попълвайте целите устни с молив за по-траен и красив цвят през деня. (Открийте своя перфектен молив за устни в нашия каталог ! )

   

 5. Носите водоустойчива спирала всеки ден.
  Освен ако не сте плувкиня, не трябва да носите всеки ден водоустойчива формула, защото прекомерната ѝ употреба изсушава миглите. И тъй като тези спирали са трудни за отстраняване, най-вероятно ще търкате очите си по-дълго, за да я премахнете, и е възможно в крайна сметка да загубите няколко мигли. (Спиралата Ви е на свършване? Изберете си нова спирала!)

   

 6. Носите твърде много фон дьо тен.
  Освен ако не криете обезцветяване или дефекти, няма причина да прилагате голямо количество фон дьо тен на цялото си лице - може да ви накара да изглеждате така, сякаш носите маска. Вместо това се съсредоточите върху области като Т-зоната, около носа и под очите, като оставите останалата част от кожата си свежа.

   

 7. Използвате извивачка за мигли върху спиралата.
  Това е огромна грешка! Не само ще съсипете нанесената вече спирала, но и миглоизвивачката може да залепне за миглите и да ги изтръгне.

   

 8. Използвате стар грим.
  Ако използвате сенки за очи, които сте използвали в гимназията, а вече отдавна сте завършили университет, изхвърлете ги незабавно! Гримът има срок на годност и той е между няколко месеца до по-малко от две години, затова винаги следете посочената на опаковката дата.

   

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!