ВЕЗНИ

Най-добри: роза, шафран, портокалов цвят и боровинки

Опитайте MONTALE WILD PEARS EDP 100ML – чудесен сок от боровинки и круши.

Най-лоши: тежък мускус

Когато става въпрос за везните, трябва да се посочи, че във всичко в живота те търсят хармония и равновесие. Ето защо Уест подчертава важността от намирането на аромат, който да бъде балансиран и не твърде тежък. Нейните препоръки включват ухания на роза, шафран, портокалов цвят и боровинки. Тежките мускусни парфюми биха надделели над деликатната им хармония и трябва да се избягват.

 

СКОРПИОН

Най-добри: тамян, смирна и копал (смола)

Опитайте MONTALE FULL INCENSE EDP 100ML – опушена комбинация от тамян и смола.

Най-лоши: леки, цветни аромати

Скорпионите са майстори на мистерията, същински тайнствени жрици. Ето защо най-динамичният и интензивен аромат, като например тамян, смирна или копал, е най-добрият избор за тях. Представителите на този знак ще се захласнат и по дълбоките, съблазнителни нотки на кардамона. Леките цветни парфюми не са подходящи за скорпионите, защото ги намират за повърхностни.

 

СТРЕЛЕЦ

Най-добри: шафран, чампака, копал, чили, къри

Опитайте MONTALE VETIVER DES SABLES EDP 100ML – индийски микс от ветивер и подправки.

Най-лоши: ванилия, роза

Дори и стрелците да са стъпили здраво на земята, техният ум винаги се скита някъде другаде. Представителите на този знак са известни като пътешествениците на зодиака. Те са естествено привлечени от аромати, които произлизат от други части на света. Уест препоръчва всеки парфюм, който ги кара да фантазират или мислено да се върнат на място, където са били или искат да посетят. Уест препоръчва да стоите далеч от по-шаблонни ухания като ванилия и роза.

 

КОЗИРОГ

Най-добри: лайка, розмарин, карамфил или кафе

Опитайте MONTALE INTENSE CAFE EDP 100ML – с дъх на ароматно кафе и роза.

Най-лоши: океан, дъжд

Козирозите не само поемат толкова работа, колкото могат, но често се чувстват обременени от многобройните си отговорности, което води до често остра нужда от почивка и релаксация. От друга страна са им необходими и аромати, които да ги "събудят" и да им дадат нова енергия. Затова е добре да избират ухания като успокояваща лайка в комбинация със свеж карамфил или освежаващ розмарин. За мотивация не е изненадващо, че кафето е най-добрият избор. Козирозите трябва да избягват всякакъв вид парфюми, наподобяващи океан или дъжд. Защо? Водните аромати предизвикват силни емоции и Козирозите могат да се забият в дълбоки, тъмни настроения, ако са прекомерно стимулирани от водната енергия.

 

ВОДОЛЕЙ

Най-добри: виолетки, коноп

Опитайте MONTALE AOUD SHINY EDP 100ML - опияняващо ухание на българска роза и виолетки.

Най-лоши: канела, джинджифил или тютюн

От всички зодиакални знаци водолите се считат често за първенци в мисленето отвъд настоящето и прозирането в бъдещето. Уест посочва, че ароматът е много повече от хубава миризма за тях, а по-скоро е психотропно, магическо преживяване, за което вероятно са придирчиви. Парфюми с виолетки са подходящи, тъй като ще стимулират вече отвореното им трето око, а конопът ще ги успокои и отпусне. От друга страна прекалено огнени и пикантни парфюми, като например канела, джинджифил или тютюн, им идват в повече.

 

РИБИ

Най-добри: лимонова трева

Опитайте MONTALE AOUD EVER EDP 100ML – микс от лимонова трева и черен пипер.

Най-лоши: портокалов цвят

Тъй като са даряващи и мили души, Уест казва, че много хора се възползват от представителите на риби, което ги кара да се чувстват изтощени. Ето защо изборът на лимонова трева се препоръчва от Уест, тъй като помага да се изчистят от всякакви лоши емоции и чувство на използване от околните. От друга страна портокаловият цвят не е толкова добър избор, тъй като може да има обратен ефект и може да предизвика по-дълбока емоционална привързаност, от което рибите не се нуждаят допълнително.


Ако Ви допада нашият блог, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с тенденциите в грима, красотата и личната грижа!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!