Целият свят е притаил дъх в очакване на последния епизод на хитовия сериал "Игра на тронове". Фентъзи поредицата е завладяла милиони хора, а фенове рисуват теории какво ще се случи на финала на сагата. Магията "Game of Thrones" дотолкова докосна всички, че дори малцината, които не я следят, повтарят култовата фраза "Winter is coming" и знаят поне двама-трима от главните действащи лица. Някои от най-запалените фенове, които познават отлично характера на любимите си герои, дори решиха да ги оприличат на... парфюми! И така, ако се питате кой аромат би подхождал на храбрата Аря или на амбициозната Денерис, то нека разгледаме някои фенски предложения...


Церсей Ланистър


 1. Katy Perry Killer Queen 
 2. Agent Provocateur Eau de Parfum
 3. Dior Poison

Красива, брутална, безкомпромисна и готова на всичко - тя не се спира пред нищо, за да постигне своето. Церсей е готова да отрови всеки, застанал срещу нея, със същата усмивка, с която отпива вино от чашата си.


Денерис Таргариен


 1. Cartier Le Baiser Du Dragon
 2. Thierry Mugler Alien Eau de Parfum
 3. Dolce & Gabbana The Only One

Какво по-подходящо за майката на драконите от "Целувката на дракона" от Картие? Красавицата, претендираща за трона, обаче е много други неща. Със своята извънземна красота и способности, тя може да е непредвидима и опасна. Прелестната актриса Емилия Кларк, която влиза в нейния образ, е избрана за лице на парфюма The Only One на Dolce & Gabbana. Дали тя ще е единствена и на трона, предстои да видим!


Аря Старк


 1. Juliette Has A Gun Lady Vengeance
 2. Dior Poison Girl

Малката Аря, която израсна пред очите ни от симпатично невинно момиче до хладнокръвен убиец, търсещ отмъщение, е сред най-ярките образи в сериала. Тя няма да спре, докато не накаже всички, които са я наранили.


Тирион Ланистър


 1. Antonio Banderas Diavolo 

Дяволчето, както е наричан Тирион, е сред любимците на феновете. Той е надарен с изключителен ум, остър език, но крие в себе си много болка и разочарования.


Джон Сноу (Егон Таргариен)


 1. Dolce & Gabbana The One Grey
 2. Dolce & Gabbana The One Gentleman

Образът на доброто момче, истински джентълмен, приляга идеално на Джон Сноу, който разкри истинската си самоличност едва в края на сериала. Актьорът Кит Харингтън, спечелил женските сърца с миловидно, но мъжествено излъчване, също като Емилия Кларк бе избран за лице на Dolce & Gabbana.


Санса Старк


 1. Chanel Coco Mademoiselle
 2. Chanel Coco Noir 

Красивата Санса извървя дълъг път от невинна и повърхностна девойка до хитра и властолюбива млада жена. Затова и тези два парфюма на Шанел отлично отразяват огромната ѝ промяна.

А Вие с кои парфюми бихте характеризирали любимите си герои?


Ако Ви допада нашият блог, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с тенденциите в грима, красотата и личната грижа!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!