Ако обичате плодови аромати...

Любителите на плодови парфюми често са на настроения. "Те са склонни да бъдат по-раздразнителни, по-крехки и песимистични", казва д-р Хърш. Ако обичате аромати, които ухаят на ябълки, ягоди или тропически плодове, е време да коригирате своето отношение. Имате склонност да виждате чашата наполовина празна, а доста често сте саркастичен и лесно обидчив. Добре е да намалите своята раздразнителност и да се радвате повече на живота.

https://zachoveka.com/armani-because-it-s-you-w-edp-100-ml

https://zachoveka.com/azzaro-chrome-legend-m-edt-125-ml

Ако обичате кокосови ухания...

Хората, които обичат парфюмите с ясно изразен аромат на кокос, са най-стилната и модерна група от всички. "Те носят красиви дрехи, обичат скъпи бижута и са авторитетни лидери, които поемат отговорност в дадена ситуация. Освен това са чувствителни към критиките ", казва д-р Хърш. Любителите на кокос се наслаждават на хубавите неща в живота, което означава, че разполагат с гардероб, пълен с дизайнерски дрехи, и апетит за скъпоценни камъни. Вие привличате вниманието в една стая и се наслаждавате да вземате решения от името на другите. Хората около Вас се доверяват на Вашата интуиция и вкус.

https://zachoveka.com/calvin-klein-eternity-now-m-edt-100-ml-2015

https://zachoveka.com/estee-lauder-sensuous-nude-w-edp-100-ml

Ако обичате аромат на лен или памук...

Ако обичате аромата на лен, памук или свежо пране, Вие сте човек, който бяга в маратони за забавление. Хората са изумени, че винаги тренирате за нещо необикновено, но не можете да се наситите на физически и умствени тестове. Вие се наслаждавате на това постоянно да достигате до лимита на себе си и живеете с нагласата, че "всичко е постижимо с упорита работа". Феновете на ароматите с изявен лен или памук са "ориентирани към действията. Те се радват на физически и психически предизвикателства ", казва д-р Хърш. Те са склонни да бъдат самоуверени, интуитивни, целенасочени и винаги под контрол.

https://zachoveka.com/chloe-chloe-w-edt-75-ml

Ако обичате уханието на гардения...

Почитателите на гарденията са стабилни. Същинска скала, която не се люлее и винаги следва определения план. "Любителите на гарденията са стабилни и надеждни", казва д-р Хърш. Те се радват на сигурни взаимоотношения и са по-скоро последователи, отколкото лидери. Отборни играчи и хора, които се наслаждават много повече на удобна, дългосрочна връзка, отколкото на краткотрайни многобройни срещи. Вие поддържате приятелства в продължение на десетилетия и никога няма да загубите връзка, независимо от физическото разстояние във вашите взаимоотношения.

https://zachoveka.com/marc-jacobs-decadence-w-edp-100-ml

https://zachoveka.com/aramis-aramis-m-edt-110-ml

Ако обичате парфюми с жасмин...

Любителите на жасмин са диви. Тези хора жадуват за нови изживявания и се наслаждават на нови и вълнуващи приключения. "Те са провокативни и могат да бъдат смятани за купонджии, които се радват на добре прекараното време", казва д-р Хърш. Обичате нови места и забавления, да танцувате и не се интересувате особено какво мислят хората за Вас или за начина, по който се обличате. Вие сте верни на своите принципи, че животът си струва да бъде изживян и не обичате да се отегчавате. Може да се каже, че Спонтанност е Вашето второ име.

https://zachoveka.com/montale-aoud-jasmine-u-edp-100-ml

Ако обичате аромат на лоницера (орлови нокти)...

Тези хора са щастливи и които всеки би искал да има около себе си. Не обичат драмите и са весели, отпуснати и приятни за компания. Биха избегнали всякакви пререкания и проблеми. Любителите на лоницера ще Ви вдъхнат усещане за веселие и оптимизъм. Те са "съпричастни, спокойни и се адаптират добре", потвърждава д-р Хърш.

https://zachoveka.com/elizabeth-arden-green-tea-honeysuckle-w-edt-100-ml-2013


Ако Ви допада нашият блог, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с тенденциите в грима, красотата и личната грижа!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!