Какво казва за вас любимият ви аромат

Забравете очите. Истинският прозорец към Вашата душа може да бъде любимият Ви аромат.

Има интересни данни, свързващи Вашия избор на парфюм с личността Ви. Мащабно изследване на д-р Алан Хърш с близо 19 000 души сочи, че ароматът има връзка с душевността ни.

Ако обичате парфюми с цитруси...

Винаги ли поемате отговорност в групови ситуации? Описват ли Ви като алфа мъжкар или жена? Ако е така, залагаме, че изпитвате влечение към цитрусови ухания! "Това са силни, амбициозни, вродени лидери. Те могат да се разглеждат като доминиращи и агресивни ", казва д-р Хърш. Но не се притеснявайте, няма нищо срамно в това да сте акула на работа и в любовта. Просто се уверете, че няма да бъдете твърде кисели, ако не постигнете това, което искате.

https://zachoveka.com/edp-code-armani-pour-femme-50ml

https://zachoveka.com/hermes-terre-d-hermes-m-edt-200-ml

Ако обичате аромата на рози...

Любителите на рози са предпазливи и внимателни. "Тези хора са интроспективни и чувствителни към нуждите на другите. Те са склонни да претеглят всички възможности, преди да направят избор", казва д-р Хърш. Вие отделяте време, за да обмислите решенията си, вместо просто да се гмурнете директно в действие.

https://zachoveka.com/edt-very-irresistible-givenchy-50ml

Ако обичате уханието на лавандула...

Феновете на лавандулата са чудесни приятели. Ако обичате аромата на това чаровно лилаво растение, вероятно сте заобиколен от приятели и намирате общ език с всеки. "Хората, които предпочитат лавандулата, са сексуално резервирани, но любопитни хора. Те ценят приятелството и са склонни да работят добре в група", посочва д-р Хърш. Любителите на лавандула са тези, които не забравят рождените дни на близките си и са насреща, когато приятел има нужда.

https://zachoveka.com/montale-aoud-lavender-u-edp-100-ml

Ако обичате аромат с ванилия...

Хората, които предпочитат този аромат, са живи, енергични, душата на компанията. Забавни и енергични, Вие обичате да танцувате, да се срещате с нови хора и да купонясвате шумно. Да стоите у дома през уикенда, не е Вашето любимо занимание, а вместо това бихте предпочели приятно изкарване навън.

https://zachoveka.com/yves-saint-laurent-black-opium-pure-illusion-w-edp-50-ml-2017?search=black+opium

https://zachoveka.com/edt-eros-100ml-versace

Ако обичате дъха на сандалово дърво...

Любителите на сандалово дърво са хора с високи постижения. Ако гравитирате към този аромат, е много вероятно да сте перфекционист. Вие сте най-големият си критик, но точно това Ви е довело до мястото, където сте днес. Хората, които обичат това ухание, е много вероятно да са сред първенците в учението, в спорта и в кариерата си. "Любителите на сандалово дърво са склонни да имат високи очаквания към себе си и другите", разкрива д-р Хърш.

https://zachoveka.com/iceberg-eau-de-iceberg-sandalwood-m-edt-100-ml-b-o

https://zachoveka.com/guerlain-samsara-w-edp-100-ml

Следва продължение...


Ако Ви допада нашият блог, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с тенденциите в грима, красотата и личната грижа!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!