Искате ли да знаете тайната за перфектна кожа? Корекция на цветовете. Техника за гримиране, използвана от гримьорите на знаменитостите. Чрез различните видове коректори може да се скрият несъвършенствата и да се насладите на безупречен грим. Любопитни ли сте да узнаете повече? Вижте най-добрите съвети за това как да използвате различните цветове коректори!

Независимо дали става въпрос за тъмни кръгове, досадни недостатъци, или жълтеникави нюанси, прикриването на несъвършенствата само с един коректор може да се окаже предизвикателство.

Ето това е моментът, в който идва корекцията на цветовете. При нея се използват различни видове коректори, които премахват зачервявания, тъмни кръгове и торбички под очите на всички тонове на кожата. Мислете за това като за Photoshop за Вашето лице: корекцията на цветовете работи, за да усъвършенства тона на лицето и да Ви остави с безупречен външен вид.

И така, какъв е ключът? Да се уверите, че коректорът изсъхва, преди да положите и останалата част от грима. С оглед на това, погледнете кои цветове коректори за какво служат:

  • Розовите нюанси могат да се използват, за да освежат зоната около очите и да скрият тъмните кръгове на бледи типове кожа. Те могат да бъдат използвани и за подчертаване и създаване на лифтинг ефект върху лицето.

 

  • Прасковените нюанси са за тъмни кръгове със синкав оттенък. В допълнение те могат да скрият тъмните петна, вените и признаците на обезцветяване при по-дълбоките тонове кожа.

 

  • Зелените нюанси са подходящи, ако имате досадна червена пъпка, която трябва да се скрие. Освен това зеленото може да се използва в база за грим (праймер), за да прикрие зачервяванията.

 

  • Жълтите нюанси са подходящи, ако на кожата Ви ѝ липсва жизненост и цвят. Освен своите ободряващи способности, той е идеален и за тъмни кръгове в лилавата гама.

 

  • Лилавите нюанси могат да неутрализират жълтите подтонове при светла или маслинова кожа и да се сбогувате с нездравия ѝ вид!

 

  • Сините нюанси, както и лилавите, могат да се използват за премахване на жълтите подтонове, както и за озаряване на външния вид на кожата.

 

 

Ето и няколко продукта,които ви препоръчваме:

БАЗА ЗА ЛИЦЕ LUMINESSE PRE MAKE-UP BASE RADIANT

КОРЕКТОР ЗА ЛИЦЕ NORDIC CHIC CC LUMENE

ПАЛИТРА КОРЕКТОРИ ЗА ЛИЦЕ CONTOUR CORRECT F 0025 CITY COLOR

ПАЛИТРА КОРЕКТОРИ ЗА ЛИЦЕ 6 ЦВЯТА HB-8089 RUBY ROSE

КРЕМ КОРЕКТОР CAMOUFLAGE ARTDECO

КОРЕКТОРИ ПАЛИТРА 5 ЦВЯТА HB-8075 RUBY ROSE

 

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!