Овенът е огнен знак и се управлява от Марс.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Овен (родени между 21 март и 20 април) са:

Първа декада: от 21 март до 31 март, двойно управляван от Марс. Хороскопът за 2019 предсказва, че през тази година родените през тази декада ще покажат своите лидерски способности.

Късмет за родените от тази декада ще им носи парфюмът Donna Noir Absolu на Valentino, защото ще подсили техните лидерски качества. Нотките на кожа допълнително ще стимулират тези овни да взимат важни решения през годината.


Втора декада: от 1 април до 10 април, управляван от Марс и Слънцето. Родените тогава са изпълнени с ентусиазъм и креативност през цялата година.

Парфюмът Valentina на Valentino ще допълни идеално техните творчески начинания и ще ги подтикне към още нови идеи. Силен, но и в същото време нежен и елегантен, допълнен от лукс на трюфели, този аромат действа магично върху овните от тази декада.

Трета декада: от 11 април до 20 април, управляван от Венера и Марс. Родените в трета декада ще бъдат смели и готови за действие и приключения през 2019 г.

Valentina Assoluto е парфюмът, който ще пасне като ръкавица на родените от тази декада. Смело и съблазнително като самите тях, това ухание ще им даде още по-голяма увереност. Дъхът на тубероза ще привлича като магнит околните и те няма да могат да ви откажат нищо.

Март и април са специални, а за тези, чиито рождени дни падат близо до 21 март и 19 април, се очакват големи нови възможности преди или около края на септември и октомври. Връзките като цяло ще се обогатят и разширят в живота Ви от това време.


Лични възможности за Овен:

Вашето време за най-добро лично действие е през първите четири месеца на годината. Ще има две нови луни в Овен, 21 март и 19 април. Около тези дати може да се стигне до две отделни нововъведения в живота. Може да се преместите на ново място, да започнете нова кариера, ново лично търсене, към които да подходите с ентусиазъм.

Финанси:

Вашите задължения към семейството и домакинството са най-тежкият Ви финансов разход. Някои може да са закупили земя или нов имот и да имат допълнителни месечни плащания. За щастие, ако работите упорито и планирате инвестиционния си план през февруари до началото на март, можете да излезете на върха. От септември партньорствата могат да донесат финансова полза.

Любов:

В началото на годината преобладават личните грижи, но от август нещата се подобряват. През последната седмица на септември 4 планети се преместват във вашия сектор на отношенията на Везни и една от тях е Юпитер. Ако търсите партньор, или пътувайте, или погледнете далеч от нормалното си място, за да намерите такъв човек. Дните около слънчевото затъмнение на 14 октомври имат специално значение за Вас.

Работа:

Кариерата излиза на преден план сега и Вие сте склонни да искате да положите усилия още от началото на годината. Някои може да започнат нова работа. Ако настъпи промяна в тази област, вероятно ще бъде края на април до май 2019 г.

Здраве:

Март и юли могат да бъдат по-слаби за вашето здраве, особено що се отнася до хранителния Ви режим. Вие също ще бъдете в податливи на произшествия в периода между края на април и в началото на май, затова бъдете внимателни към себе си.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!