Гримът е нещо, към което всяка жена прибягва в даден етап от живота си. Независимо дали сте от дамите, за които той е ежедневен ритуал, или такива, които ползват макиаж само за повод, е изключително важно да организирате своята чантичка с гримове. Ако сте начинаещи, е много важно да разберете, че няма нужда да купувате всичко, което видите, защото рискувате да купите продукти, които няма да използвате никога.

Вижте съветите на професионален гримьор за това какви продукти са ви необходими за един перфектен грим. Използвайки този списък като ръководство, ще имате всичко, от което имате нужда и бързо ще се превърнете от начинаещи в експерти!

1. Фон дьо тен.

Един основен грим започва от фон дьо тена, който изравнява тена на кожата и маскира несъвършенствата. Ако сте от щастливките с красива кожа и нямате проблеми за прикриване, можете да използвате BB крем, който прави кожата сияйна и я подхранва.

Разгледайте нашите предложения тук:

ГРИМ

2. Коректор.

Ако имате сенки под очите, пъпчици или други дефекти, коректорът ще Ви се притече на помощ! Важно е да знаете, че различните кожни несъвършенства изискват различен вид коректор за още по-добро прикриване.

Разгледайте нашите коректори и изберете такъв според нуждите Ви:

КОРЕКТОРИ

3. Руж/ бронзант/ хайлайтър.

Те са важна част от основния грим, защото и двете внаяст живот и цвят към Вашата кожа. Използването на компактен комплект ще се превърне във Ваш верен помощник.

Вижте нашите ружове тук:

РУЖ

или се възползвайте от този чудесен 2 в 1 -> комплект на Вивиен Сабо


4. Палитра сенки за очи.

Те са от съществено значение за всяка чантичка с гримове. За начинаещи се препоръчва да изберат палитра с по-неутрални цветове, които да си отиват с ежедневния ви избор на дрехи.

Възползвайте се от богатото ни разнообразие в сенките за очи:

ПАЛИТРИ СЕНКИ ЗА ОЧИ

5. Очна линия/молив за очи.

Поставянето на очна линия или молив е важно за онези моменти, когато искате да превърнете по-лекия дневен грим в по-тежък и драматичен, подходящ за вечерни поводи.

Подчертайте очите с невероятните ни предложения очни линии:

МОЛИВИ ЗА ОЧИ

6. Спирала.

Тя определено е от съществено значение за грима и може да преобрази погледа на човек. Ако сте начинаещи, заложете на класическа черна спирала.

Изберете Вашата тук:

СПИРАЛИ

7. Молив или сенки за вежди.

Вероятно сте чували, че веждите са рамка на очите. Това е точно така. Добре оформени и подчертани вежди могат да направят погледа още по-красив и драматичен.

Разгледайте нашите предложения тук:

МОЛИВИ ЗА ВЕЖДИ

8. 2 червила и 1 гланц.

Червилото или гланцът са важна част от грима. Ако не сте експерт по грима, е добре да заложите на два цвята червило и на един гланц. Едното червило е добре да е по-бледорозово, за да се използва за ежедневен грим, а второто да е цвят, различен от този, който по принцип носите, например червено. Гланцът може да е или отново розов, или прозрачен.

Вижте богатия избор от червила при нас и облечете устните в цвят:

ЧЕРВИЛА

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!