Да се погрижим за кожата след края на лятото

 

Независимо от все още топлите и слънчеви дни, есента решително настъпва, което налага да преразгледаме своя режим на грижа за кожата.

 

  1. Включете почистващи средства.

 

През лятото кожата е понесла доста - слънце, солена морска вода, хлор от басейна. Затова е добре да ѝ осигурите допълнително почистване и хидратация, за да запечатате в нея скъпоценната влага, така че кожата да остане еластична и защитена. Зарежете дехидратиращите формули и изберете нещо по-балсамообразно.

ПОЧИСТВАЩО ОЛИО ЗА ЛИЦЕ SISU DEEP CLEAN 150ML LUMENE

ТОАЛЕТНО МЛЯКО ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА С РОЗИ 250ML ARNAUD

 

  1. Защита и още защита!

 

Точно както по-хладното време изисква допълнителен слой дрехи, лицето Ви има нужда от допълнителна бариера между опустошената от слънцето кожа и елементите. Серумите са Ваш верен приятел в тази ситуация, особено ако сте със суха, зряла или чувствителна кожа. Изберете серум, който едновременно овлажнява, поправя щетите върху кожата и осигурява защитен щит между лицето и стреса на околната среда.

ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ACIDO IALURONICO 28ML L'ERBOLARIO

ХИАЛУРОНОВА ЕСЕНЦИЯ VALO NORDIC-C GLOW BOOST VITAMIN C 30ML LUMENE

 

  1. Подсилете красотата с бустер!

 

Има причина да се шуми толкова около бустерите за красота. Правилният избор на такъв ще помогне за облекчаване на кожата при прехода от топло към студено и ще се погрижи за коригиране на признаците на увреждане. С бустерите ще възвърнете нужната влага и ще възстановите младежкия блясък на кожата.

АКТИВАТОР С ВОДОРАСЛИ ЗА КРАСИВА КОЖА ALGADETOX 15ML L'ERBOLARIO

 

  1. Погрижете се за околоочния контур!

 

Кожата около очите е особено деликатна и тънка - само 1/10 от дебелината на други части. Това, съчетано с факта, че в орбиталната област има много по-малко маслени жлези, означава, че е особено уязвима зона, ако бъде пренебрегната. Заложете на околоочни продукти със скъпоценни масла и с регенериращ ефект, стимулиращ обмяната на клетките и синтеза на колаген.

КРЕМ ОКОЛООЧЕН AQUA INTENSE 30ML M.ASAM

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ACIDO IALURONICO 50ML L'ERBOLARIO

 

 

  1. С ексфолиране към подмладяване!

 

Тъй като се приближаваме към зимата, метаболизмът ни естествено се забавя. Клетките ни се отпускат при спадащите температури и се чувстват по-малко склонни да се реструктурират и подменят. Противодействайте на забавянето на клетките с ексфолиране, за да елиминирате мъртвата кожа и да стимулирате обновяването им и кръвообращението.

ИЗМИВЕН ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСФОЛИАНТ AQUA INTENSE 200ML M.ASAM

ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ ESSENTIAL CARE 150ML SWISS IMAGE

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!