Световноизвестният бранд Mugler, притежаван от Clarins, обяви лансирането на колекция от "безполови парфюми". Те ще са насочени към потребителите от поколение "милениалс" (родените в началото на 80-те, 90-те и 2000 година) и генерация Z (родените след 1995 г.).

Ароматите, които са джендър-неутрални, ще бъдат представени в глобален мащаб през февруари 2019 г. и са предназначени да бъдат носени индивидуално или наслоени един върху друг.

Вицепрезидентът и генерален директор на Clarins, Даниел Бояр Пол, посочва: "Всеки път, когато анализирате потребител от тези поколения, има три думи, които веднага изникват: свежест, автентичност и персонализация. Точно това предлага тази колекция".

Компанията залага на цифрови и социални медии вместо печатна реклама, използвайки видео на поп художника Уго Биенвеню, в което се застъпва идеята, че светът се състои от серия от спектри - светлина, цвят, пол, сексуалност, вълни, любов, музика, аромат. Най-новата линия на Mugler има за цел да "наруши реалността" и да освети хипнотичните лъчи на "обонятелната дъга", която не познава границите на пола.

От Mugler обещават, че акордите цитрусови плодове, цветя, дървесина, мускус, подправки и билки стават все по-интензивни, тъй като проникват по-дълбоко в кожата и запълват въздушните джобове около тялото. Всеки път, когато се върнете към даден аромат, ще откривате нещо различно - намек за горска зеленина или джинджифил, които сте пропускали преди. Представителите на бранда посочват, че няма мъжки или женски ухания и на тях не са поставени етикети. "Спрете да се тревожите дали ухаете на мъж, или на жена - нека ухаете като себе си", е това, което втълпяват от Mugler.

Всеки аромат е подходящо опакован в електрикови и флуоресцентни флакони, които се събират, за да образуват дъга, издигаща се над етикетите.

Дали идеята ще бъде възприета и одобрена сред хората, предстои да видим!

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!