BB кремовете - какво представляват и как да изберем правилния?Продуктите от типа BB cream безспорно се превърнаха в хит в последните години. Смело можем да заявим, че няма дама, интересуваща се от козметика, мода и разкрасяване, която да не е чувала за тях.

Какво всъщност представляват тези кремове?


Технически съкращението ВВ означава "Blemish Balm" или "Blemish Base", което се превежда като "балсам за дефекти". BB кремът спокойно може да бъде наречен универсален хибрид, защото изпълнява функциите на няколко продукта. Той едновременно хидратира и се грижи за кожата, но и играе слънцезащитна роля, както и такава на козметична основа, фон дьо тен и коректор. Първоначално този тип кремове са разработени в Германия от дерматолога Кристин Шрамек. Нейното желание е да създаде един-единствен крем за предпазване на кожата на пациентите след пилинг на лицето, лазерни и хирургически интервенции. Идеята ѝ е прегърната впоследствие заради нейната практичност и многофункционалност и е доразвита от корейски специалисти, превръщайки се в хит в Азия. Формулата на BB крема го превръща в единствения продукт, необходим след измиване на лицето сутрин. Той осигурява естествено покритие и грижа за кожата и обединява в едно свойствата на няколко продукта. BB кремовете се предлагат в различни форми. Тъй като корейските компании първоначално се фокусират върху пазарите в Корея и Източна Азия, продуктите се предлагат в ограничен брой оттенъци. Избелващите свойства на крема са важен елемент от популярността му на азиатския пазар. Впоследствие обаче този тип кремове се популяризират като продукт тип "всичко в едно" и се появяват все повече различни видове. Покритието често е на минерална основа и е предназначено както за прикриване и лечение на дефекти като акне, слънчеви петна и възрастови петна. Също така има противовъзпалителни и успокояващи ефекти и противодейства на бръчките и вредните слънчеви лъчи. Някои BB кремове съдържат хиалуронова киселина и витамин С, които допълнително се борят срещу стареенето на кожата.

Как да изберем правилния?


Отнасяйте се към BB крема като към всеки друг продукт за грижа за кожата и намерете подходящия за Вашия тип. Имате суха/мазна или проблемна кожа? Искате да забавите стареенето или просто да придобиете здравословен блясък? Изберете внимателно своя BB крем и задължително се уверете как той ще се отрази на Вашата кожа, по същия начин, по който изпробвате фон дьо тена, преди да го закупите. Важно е да се отбележи, че ВВ кремовете не запушват порите и това предотвратява кожни проблеми. Когато изберете правилния за Вас, ще видите, че с негова помощ ще намалите наполовина времето си за гримиране, а състоянието на кожата Ви ще се подобри.

Как да го използваме?


Магията на BB крема се крие в това, че можете да го носите самостоятелно и без фон дьо тен. Благодарение на него ще получите леко, естествено покритие, свеж блясък и покритие на неравномерния тен на кожата. Имайте предвид обаче, че той е идеален за леки кожни несъвършенства и не може да се справи с по-сериозни дефекти. Затова ако нямате проблеми с лицето, изискващи по-специална грижа и по-силно покритие, BB кремът е идеален за Вас и ще озари тена Ви, подчертавайки Вашата естествена красота.


Нашите предложения :


BB КРЕМ ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА MIRACLE SKIN PERFECTION MEDIUM 50ML GARNIER - крем за изравняване на тена . За незабавен ефект "бебешка кожа". Miracle Skin Perfector, крем за изравняване на тена, е ново поколение продукт за грижа на кожата.


BB КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ БРЪЧКИ МIRACLE ANTI AGE LIGHT 50ML GARNIER- пeрфeктeн мултифункциoнaлeн прoдукт, спeциaлнo създaдeн oт "Garnier", с грижa зa крaсoтaтa и млaдoсттa нa кoжaтa. Лeкaтa му кoнсистeнция, oбoгaтeнa с минeрaлни пигмeнти изрaвнявa тeнa, зaличaвa нeсъвършeнствaтa и видимo пoдoбрявa структурaтa нa кoжaтa и eднoврeмeннo с тoвa гaрaнтирa дългoтрaйнa хидрaтaция.


КРЕМ BB 5 В 1 MEDIUM NIVEA- Пет действия в един крем, изравнява тена на лицето, прикрива несъвършенствата, озарява лицето, хидратира кожата, предпазва я от слъцето и вредното въздействие на околната среда и от преждевременно стареене SPF10. Подарете си безупречен тен и сияйна, здрава кожа!

Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!