Водолей (единадесетият астрологически знак) се управлява от Уран и е въздушен знак, както Близнаци и Везни.

Още от началото на годината ще знаете, че се чувствате различно - колко различно, ще зависи от решенията, които сте взимали през последните две години.

Прогноза за 2019 г.:

Първа декада: от 21 януари до 31 януари, управлявана от Венера. Хороскопът за 2019 г. предвещава на родените тогава финансови постижения, удовлетворение в отношенията с партньора и шансове за официализиране на връзката Ви.

Ultraviolet на Paco Rabanne е перфектният парфюм за родените в първа декада на Водолей. Това цветно-ориенталско ухание е в синхрон с техните стремежи и постижения и е интересно и нестандартно като самите тях. Виолетовото е цветът на Водолея, затова не е случайно, че този аромат ги привлича като магнит.

 

Втора декада: от 1 февруари до 10 февруари, управлявана от Уран. През 2019 г. сътрудничеството с бивши колеги се връща в светлината на прожекторите, възникват нови преговори за договори и шансове за професионално развитие.

Black XS на Paco Rabanne приляга чудесно на родените във втора декада на Водолей. Този магнетичен аромат, обединяващ плодове, цветя и ценна дървесина, има дъх на виолетки, които са сред най-подходящите ароматни нотки за тази зодия. Чаровни като малките им лилави цветчета, пред дамите Водолей от втора декада няма да има препятствия, които да ги спрат.

 

Трета декада: от 11 февруари до 19 февруари, управлявана от Луната и Уран. През 2019 г. се възползвате от допълнителни източници на енергия и духовно развитие или желание да започнете нещо ново.

Lady Million Eau My Gold на Paco Rabanne е "златното чудо", което ще стимулира представителите на трета декада на Водолей. Този изящен аромат комбинира екзотични плодове, цветя и дървесина, сред които също е отредено важно място на виолетките. Родените в този период е нужно да бъдат вдъхновявани, а с подходящия парфюм това ще се случи много по-лесно и приятно.

За много от Вас финансите могат да бъдат донякъде непостоянни през по-голямата част от тази година, тъй като някои ще бъдат в нова област на заетост. От април до август може да бъде времето за подобрение в социалния Ви живот и ако общувате с хора от зодия Близнаци или тези, които са по-интелектуални, можете да разширите нивото на приятелските или групови дейности. Ако планирате пътуване, ноември е най-добрият месец за това.

 

Лични възможности за Водолей:

Нептун е единствената голяма планета, останала във Вашия знак, и тази година ще повлияе особено на родените в периода 1-7 февруари. За тези, които се интересуват от художествени, музикални или други занимания, можете да последвате мечтата си сега или да увеличите знанията си в тези области. Периодът от януари до края на февруари, когато всички лични планети се движат през Вашия знак, може да бъде време за лично действие.

Финанси

Уран, планетата на промяната и иновативните действия, влиза във Вашия финансов сектор, за да остане в продължение на 7 години. Мнозина Водолеи ще се окажат в променящи се условия в тази област, тъй като доходите им варират. Около средата на май може да се окаже важно време да се направи разчет на тази област, особено в случаите, когато има загуби.

Любов

Тази година могат да се появят нови интересни креативни хора. Приятелите се увеличават чрез нова група, към която се присъединявате в началото на годината. От юни до началото на октомври е най-важният период за всички партньорства и взаимоотношения. Най-хубави дни се очакват в периода от юли и от средата на септември до началото на октомври. Времето от 26 август до 10 септември може да се окаже трудно и да не се намери съгласие.

Работа

Някои от вас могат да започнат самостоятелна заетост тази година, а други ще намерят за необходимо да потърсят позиция, която да отговаря на новите им нужди. Май, края на август до средата на септември и средата на ноември са моменти, когато могат да се осъществят промени във Вашата работна област.

Здраве

Това може да бъде област, на която трябва да обърнете внимание, тъй като може да усетите някакво напрежение. Вижте дали причината не се крие в стар здравословен проблем. От юли до септември е времето от годината, в което да се потърси помощ от здравни специалисти.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!