Везните са седмият знак на зодиака и се управляват от планетата Венера. Те са въздушен знак, както Близнаци и Водолей.

Прогноза за 2019 г.:

2019 г. вероятно ще бъде много творческа и художествена за родените под този знак. Ползите идват при Вас от февруари до април чрез Вашата половинка или приятел.

Декадите на Везни (родени между 23 септември и 23 октомври) са:

Първа декада: от 23 септември до 3 октомври, управлявана от Луната и Венера. Хороскопът за 2019 г. предвижда пречки във Вашите планове за излизане в чужбина, бюрокрация, нови такси и данъци, както и нови изпити.

Mon Jasmin Noir на Bvlgari "залепва" идеално за родените в тази декада. Това нежно и женствено ухание ще Ви успокои и ще Ви помогне да се справите с проблемите и да уравновесите везните си. За Вас е изключително важно да бъдете в хармония със себе си, а жасминът е растение, което има доказан терапевтичен ефект и ще възвърне баланса в живота Ви.

 

Втора декада: от 4 октомври до 13 октомври, управлявана от Сатурн и Венер. Родените в тази декада ще искат да получат признание в чужбина или ще започнат да учат нов език и да се стремят към професионално развитие.

Omnia Pink Sapphire на Bvlgari е перфектният избор за родените във втора декада. Този букет от плодове, мускус и цвете тиаре ще Ви омае и ще Ви донесе позитивни емоции. В допълнение розовото е цветът на Везните и ще Ви стимулира да постигате нови успехи.

 

Трета декада: от 14 октомври до 23 октомври, управлявана от Юпитер и Венера. През 2019 г. родените в трета декада на Везни ще финализират ремонтните си дейности, ще има семейни събития и е възможно преместване на дома или офиса.

Splendida Jasmin Noir на Bvlgari пасва идеално на родените в трета декада. Сандаловото дърво, което е в центъра на този аромат, е сред най-подходящите нотки за Везните като цяло и ги успокоява и хармонизира. Великолепен като Вас, този парфюм ще Ви направи истинска звезда.

 

В периода от април до началото на август предлага обучение или преподаване, в зависимост от това къде се намирате в личното си развитие. Да сте в компанията на Близнаци, и особено жените от този знак, е особено полезно. В края на септември животът Ви се движи във възходяща фаза и възможностите идват при вас за пътуване или разширяване на сферата на интересите Ви.

Лични възможности за Везни:

 

Допреди септември, когато Вие сте архитектът на Вашето собствено подобрение, можете да очаквате помощ и подадена ръка от април до август. През цялото време Венера ще остане във въздушния знак на Близнаци, което ще ви позволи да изразявате по-лесно мислите и емоциите си. Когато Юпитер навлезе във Везни на 25 септември, за да остане до октомври 2020 г., ще бъде Вашето време за личен напредък.

Финанси:

Няма нищо, което да сочи големи проблеми тази година, но имайте предвид периода от май до юни, когато бихте могли да бъдете мъдри и да внимавате с парите. Има потенциал за увеличаване на паричния поток към Вас от края на септември. Това може да продължи от този момент и да се подобрява още до края на декември.

Любов:

Можете да се усетите предизвикани от други хора през януари и в периода от средата на април до средата на май. Вие ще откриете, че това е чрез партньорства, от които също ще се възползвате през февруари и март. Венера в Близнаци играе важна роля тази година. В края на октомври до края на ноември е най-добрият период за любовта.

Работа:

Това е голяма област на предизвикателство тази година, тъй като Сатурн си пробива път през тази част на Вашия хороскоп. Може да почувствате, че изборът Ви е ограничен от някои обстоятелства в живота като липса на квалификация, възраст или дори местоживеене. Решение в началото на март може да подобри вариантите за вас.

Здраве:

Май и август са два месеца, в които е вероятно да страдате от липса на тонус. Вие сте по-склонни да страдате от здравословни проблеми, когато животът Ви е извън равновесие и тези два месеца имат влияние върху това.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!