Телецът е земен знак и се управлява от планетата Венера.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Телец (родени между 21 април и 20 май) са:

Първа декада: от 21 април до 31 април, управляван от Венера и Меркурий. Хороскопът за 2019 прогнозира, че родените през тази декада имат страстна и властна природа; затова през 2019 г. те ще се отдадат на приключения и идилия.

Чудесно ще им пасне унисекс ароматът на Montale The New Rose, в който по невероятен начин са преплетени плодове и цветя. Телецът обича да си угажда и с различни кулинарни изкушения, затова ванилията в парфюма ще му достави истинско удоволствие. Родените през тази декада ще задоволят авантюристичния си глад със съставките от цял свят, сред които е и българската роза.

 

Втора декада: от 30 април до 10 май, управлявани от Луната и Венера, родените по това време ще бъдат амбициозни, но и реалисти, и ще докажат желязната си воля и несравнима амбиция през 2019 г.

Moon Aoud на Montale е съвършеното допълнение за родените от втора декада. Луксозните съставки като агарово дърво и шафран са в унисон с Вашата непоколебимост и амбиция, а землистият ветивер показва, че сте здраво стъпили на земята.

 

Трета декада: от 11 май до 20 май, управлявани от Венера и Сатурн, родените в тази декада няма да могат да общуват правилно с хората около себе си и ще срещат трудности при изразяване на своите идеи и чувства.

Ароматът Velvet Flowers на Montale е идеален за родените в този период. Този топъл плодов парфюм ще Ви даде нужното успокоение и ще Ви накара да премислите някои свои думи и постъпки спрямо хората около Вас. Не забравяйте, че всичко може да се оправи със спокойни разговори.

 

2019 е година, когато упоритата работа ще Ви се отплати от май до септември - времето, в което ще положите най-много усилия. Връзките работят най-добре за тези, родени под другите два земни знака през 2019 г. За родените през 4-6 май и 26-28 април е много вероятно да открият, че тази година е важна във всички партньорства и съвместни дела.

Лични възможности за Телец:

За да постигнете целите си за тази година, ще бъде по-добре, ако работите със солидна група за подкрепа. През май и юни 2019 г. се появяват нови възможности. Съсредоточете се върху здравата работа от февруари до юни - това ще Ви донесе сигурни ползи!

Финанси:

Венера не е само управляващата Ви планета, а през тази година ще премине през своята ретроградна фаза. Тя ще остане във Вашия финансов сектор от началото на април до началото на август и ще се премести в ретроградна фаза в понеделник, 17 май. Този ден е специално подчертан за известна промяна във финансовото Ви състояние. Преговорите продължават до подписване на важен договор или в края на юни. Късно през ноември очаквайте тласък за края на годината.

Любов:

Това е област на подобрение за Вас, особено за тези отношения, в които хората от различни места или националности се събират. Пикът се наблюдава най-вече през август и септември. Май може да бъде месецът, в който се случва някаква промяна.

Работа:

Някои промени на работното място могат да се случат в началото на годината, но само ако сте родени точно когато Слънцето влиза в Телец. 3 февруари до 21 март е времето, в което да се приложат повече действия на работа и да постигнете отличен напредък. По-голямо разнообразие може да се очаква в тази област през юни или юли.

Здраве:

Родените в периода 3-7 май ще трябва да погледнат сериозно на приема на алкохол през тази година. Тази група може да е склонна към инфекции, свързани с отслабена имунна система. Захарта и сладките храни могат да бъдат проблем за всички, родени под знака Телец, но можете да направите известна промяна в диетата от април до юни, което ще подобри състоянието Ви.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!