Стрелецът е деветият астрологически знак на Зодиака и се управлява от Юпитер. Той е огнен знак, каквито са още Овен и Лъв.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Стрелец (родени между 23 ноември и 21 декември) са:

Първа декада: от 23 ноември до 2 декември, управлявана от Меркурий и Юпитер. През 2019 г. много хора ще се нуждаят от опита на Стрелеца и техните гениални идеи.

Bois d'Iris на Van Cleef & Arpels е съвършеното уханно допълнение за родените в първа декада на стрелец. Ирисът е една от най-подходящите ароматни нотки за Стрелците и подчертава тяхната изящност и уникалност.

 

Feerie на Van Cleef & Arpels е идеалният парфюм за родените във втора декада. Този мечтателен вълшебен аромат ще вдъхне така необходимия им оптимизъм и ще потисне мрачните мисли. Като една същинска фея, Вие ще се справите с всичко по пътя си.

 

Reve Elixir на Van Cleef & Arpels e перфектният парфюм за родените в трета декада. Плодово-цветният букет създава една неповторима атмосфера на приповдигнатост и желание за екзотични дестинации и нови изживявания.

 


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!