Скорпионът, както Рак и Риби, е воден знак и се управлява от Марс и Плутон.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Скорпион (родени между 24 октомври и 22 ноември) са:

Първа декада: от 24 октомври до 2 ноември, двойно управлявана от Марс. Хороскопът за 2019 г. прогнозира за родените в първа декада на Скорпион финансови постижения за следващата година.

Nina на Nina Ricci е парфюмът, който пасва идеално на родените в първа декада на Скорпион. Този чувствен и топъл аромат идва във флакон във формата на ябълка - забраненият плод, който дамите Скорпион не се колебаят да откъснат. Силни и амбициозни, те са едни крехки бойци, които с ум и чар постигат целите си.

 

Втора декада: от 3 ноември до 12 ноември, управлявана от Слънцето и Марс. Мнозина ще имат спорове с партньора и има вероятност друг човек да се появи в любовния живот на родените във втора декада.

Premier Jour на Nina Ricci е страхотно допълнение за родените във втора декада на Скорпион. Този аромат ги прави още по-привлекателни, а комбинацията от сладък грах, орхидея, гардения и дървесина допълва страстната им натура.

 

Трета декада: от 13 ноември до 22 ноември, управлявана от Марс и Венера. През 2019 г. любовта ще бъде на първо място за представителите на Скоприон от последната декада. Мнозина могат да срещнат голямата любов.

L'Air du Temps на Nina Ricci "залепва" като ръкавица на родените в трета декада. Този романтичен плътен аромат показва друга страна на Скорпионите, извън познатата им огнена натура. Те умеят да обичат невероятно силно и парфюмът подсилва стремежа им към любов тази година.

 

Работата с повече хора ще подобри хармоничната енергия, която съществува във Вашия знак тази година, особено от март до септември. Можете също така да се включите в по-приятни изживявания, като пътуване с приятели, а май и юни са идеалните месеци за това. Внезапни промени могат да настъпятв някои близки отношения от октомври до края на годината. Това засяга най-вече тези, родени през последната седмица на октомври и първата седмица на ноември.

Лични възможности за Скорпион:

С две планети в другите водни знаци и две в земни, Вие сте добре подкрепен в голяма част от това, което правите през тази година. Дългосрочното присъствие на планетите в Телец от февруари до юни може да Ви донесе най-продуктивния период на годината. Що се отнася до работата по Вашите собствени идеи или чувството за пълен контрол над ситуацията, трябва да изчакате периода от октомври до декември.

Финанси:

В зависимост от начина, по който се справяте със съвместните финанси през април и май, може да се посочи дали това е или не е област на подобрение през тази година. Ако инвестирате пари в периода около 4-7 април и от 1 до 13 май, не е време за големи финансови разходи, затова премисляйте добре нещата. От септември до края на годината е най-доброто време в тази сфера.

Любов

Тъй като и двете лунни затъмнения ще се случат в Телец / Скорпион, дните около 5 май и 28 октомври ще имат някакво въздействие върху всичките Ви лични партньорства. Хора, които срещате от март до началото на април, могат да събудят искра у Вас.

Работа:

Някои от хората, с които работите, може да напуснат през февруари, когато нова група хора ще се появи около Вас. Възможност за нова работа ще се появи в края на юни до началото на октомври. За някои може просто да включва специален проект или да придобиване на ново умение. Спазвайте ангажиментите си от края на август до началото на септември, в противен случай репутацията Ви може да бъде засегната.

Здраве:

През април е възможно да се появят някои оплаквания, свързани с проблеми с бронхите или гърдите. Тази година няма големи предизвикателства, но много планети сега се намират в така наречените социални сектори на Вашия хороскоп, насърчаващи прекаленото преяждане. Това може да е проблем за тези, които се опитват да отслабнат, но Вашата собствена воля ще се притече на помощ.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!