Риби (дванадесетият астрологически знак на зодиака) се управляват от Нептун и е воден знак, каквито са още Рак и Скорпион.

Прогноза за 2019 г.:

Хороскопът на Риби за 2019 г. предвижда много нови и необичайни събития за родените под този знак.

Декадите на Риби (родени между 20 февруари и 20 март) са:

Първа декада: от 20 февруари до 29 февруари, управлявана от Сатурн и Нептун. 2019 година носи за родените в първа декада на Риби възможности за повишения, нова работа и ново финансово сътрудничество.

Тоалетната вода Burberry Brit е перфектното ухание за родените в първа декада. Този аромат, обединяващ очарованието на бадемите, сладостта на захарта и свежестта на лимоновата трева, допълва устремените в кариерата Риби. Ловки, интелигентни и старателни, строги като карето на култовия бранд, те ще постигнат много, и то благодарение на себе си.

 

Втора декада: от 1 март до 10 март, управлявана от Юпитер и Нептун. През 2019 г. за родените във втора декада на Риби парите представляват център на вниманието и представителите им ще намерят нови идеи за създаване и умножаване на финансите.

Touch for Women на Burberry е парфюмът-мечта за родените във втора декада на Риби. Това ухание е женствено и обаятелно като дамата, която го носи, и ще ѝ отваря много врати.

 

Трета декада: от 11 март до 20 март, управлявана от Марс и Нептун. През 2019 г. има възможност за заминаване в чужбина. Мнозина преследват и евентуално повишение, а други ще научат нов език или ще придобият ново умение.

Тоалетната вода My Burberry пасва като ръкавица на родените в трета декада на Риби. Това леко своенравно ухание е абсолютно очарователно и различно, точно като дамата, която го носи. То ще подсили нейните стремежи за издигане и ще подчертае крехката ѝ женственост, зад която обаче се крие силен характер.

 

Вие ще търсите нови преживявания и ще искате да разбиете областите, където рутината е задушила индивидуалността. Можете дори да покажете някои бунтовнически тенденции, особено ако други хора се опитват да Ви ограничат, и юни е такова време.

Взаимоотношенията могат да бъдат област, от която получавате голямо удоволствие и просветление, като в началото на май Ви се предоставя възможност от някого отдалеч. Важни съвместни решения се вземат през август и септември.

Лични възможности за Риби:

Тази година трябва да бъдете верни на себе си и да следвате някои уникални идеи, които имате. Ако се поддадете на рутината, това може само да доведе до предприемането на непокорни действия в средата на годината. От средата на януари до средата на март имате много планети, които да Ви помогнат в нови области на живота - вие имате подкрепа и чувствате, че това е Вашето време да популяризирате идеите си. Родените в периода 19-27 февруари ще усетят най-големи промени в живота си през тази година.

Финанси

В тази сфера се очаква подобрение от началото на годината, когато има предложения и възможности. Може да почувствате, че някои съвместни партньорства Ви вземат повече, отколкото връщат, но търпението Ви ще се отблагодари около август и септември. В края на юли до края на септември се открива период за съвместни дейности и правни въпроси.

Любов

Това е може би най-вълнуващата година, в която да срещнете нова любов или да създадете нови приятелства, отколкото в продължение на много години. Можете да откриете, че тези, които са от различен културен произход, от друга страна, или живеещите на известно разстояние, носят най-голяма полза. Някои стари връзки може просто да изчезнат от живота Ви, макар и в средата на годината, когато трябва да продължите напред. Октомври връща стари приятели и любовници в сегашния Ви живот.

Работа

Нещата в тази сфера могат да се променят, защото искате да си бъдете сами началници или да имате повече свобода в тази област. Някои дори могат да открият, че вече не работят по един и същи начин. Март и юни носят нови възможности.

Здраве

Възможни са проблеми с бронхите през август и септември. Страдащите от сезонни алергични реакции е добре да внимават. Възможно е също да има известна загриженост за близък роднина или партньор, тъй като е вероятно да претърпят операция или да имат престой в болница.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!