Ракът, воден знак, е четвъртият зодиакален знак и се управлява от Луната.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Рак (родени между 21 юни и 22 юли) са:

Първа декада: от 22 юни до 1 юли, управлявана от Луната и Венера. Хороскопът за 2019 г. предсказва, че през новата година представителите от тази декада ще се характеризират с нерешителност и липса на фокус.

Парфюмът Chance Eau Vive на Chanel е идеален за родените в първа декада, защото е изключително ободряващ и ще ги подтикне да бъдат по-решителни и енергични. Цитрусите, жасминът и мускусните акорди са изключително подходящи за този знак.

 

Втора декада: от 2 юли до 11 юли, управлявана от Меркурий и Луната. През 2019 г. родените по това време ще бъдат успешни в бизнеса, като са изключително фокусирани върху преследваните цели.

Тоалетната вода Chance на Chanel е перфектният избор за родените във втора декада на тази зодия. Досущ като талантливата Коко Шанел, те са способни и умеят да се възползват от природните си дарби. Нужно им е просто да сграбчат своя шанс и ги очаква бляскаво бъдеще.

 

Трета декада: от 12 юли до 22 юли, двойно управлявана от Луната. Родените през последната декада ще бъдат особено взискателни и амбициозни през 2019 г.

Coco Mademoiselle на Chanel "залепва" като ръкавица на родените в трета декада. Цитрусово-цветното му очарование ще Ви печели много успехи, а пачулите и ветиверът показват колко здраво сте стъпили на земята. Не губите връзка с реалността, което ще е във Ваша полза за благополучието Ви.

 

Налице е по-високо от нормалното ниво на отговорност в живота Ви поради наличието на Сатурн във Вашия знак през цялата година. Някои могат да заемат по-висока позиция на работа, други ще полагат усилия за постигане на дългосрочна цел, а трети имат дълг и задължения към членовете на семейството си. Доста от вас ще научат уроци по отношение на хранителния режим чрез Вашето здраве тази година.

Лични възможности за Рак:

Вие ще си помагате много през 2019 г., като се изправите пред Вашите задължения и поемате ангажимент за дългосрочен проект или цел. Решение, взето в периода между 15 януари и 2 февруари 2019 г., може да установи много лични решения, които влияят върху останалата част от годината. Родените от 3 до 20 юли са най-много под светлината на прожекторите.

Финанси:

Присъствието на Сатурн в знака Ви може да наложи да живеете в рамките на ограничен бюджет, защото Вашите задължения са се увеличили или инвестирате пари, които няма да се върнат бързо. Но вашите ангажименти могат да бъдат високи, особено в областта на недвижимите имоти и домакинството.

Любов:

Някои стари връзки може да приключат през тази година, като от май до юли е благоприятен период за всяка промяна в тази област. Възможно е мнозина от Вас да видят, че някои хора не са подходящи и трябва да продължат напред. Август и септември предвещават много нови срещи и има голяма възможност и любовта да влезе в живота Ви.

Работа:

Това е сферата, в която ще се развивате най-добре, а някои предприемат важни стъпки в кариерата си. Мнозина ще заемат по-висока позиция, или ще им бъде предложена такава през март или август. След внимателен размисъл някои ще решат, че настоящата им работа не им дава това, от което се нуждаят, и ще я сменят.

Здраве:

Сатурн тества структурата на Вашето тяло и миналото поведение, докато остава в знака Ви. Ако възникнат здравословни проблеми, те вероятно са се развивали от известно време или са свързани с по-ранен здравен проблем в живота Ви, който може да се управлява по-ефективно. През октомври и ноември може да се появи известен дисбаланс и да се наложи да промените храненето си. Някои храни трябва да бъдат елиминирани от менюто Ви през 2019 г.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!