Лъвът е огнен знак, управляван от Слънцето. Тъй като няма големи планети в Лъв тази година, може да почувствате, че нямате някакви големи промени през 2019 г., а чак в нейния край.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Лъв (родени между 23 юли и 22 август) са:

Първа декада: от 23 юли до 1 август, управлявана от Сатурн и Слънцето. През 2019 г. представителите от тази декада трябва да правят всичко с усмивка на лице. Упоритата им работа със сигурност ще бъде възнаградена след това!

Versace Bright Crystal е идеалният избор за родените в първа декада. Този уникален аромат излъчва женственост и лукс, които чудесно ще допълват вродената грациозност на лъвиците. Ефирното ухание е идеално и за работа, където Ви очакват успехи благодарение на Вашето старание.

 

Втора декада: от 2 август до 12 август, управляван от Слънцето и Юпитер. Родените в тази декада ще бъдат много отдадени и тази лоялност ще се прояви към приятелите, но и към семейството и към партньора в живота.

Versace Eros пасва перфектно на родените във втора декада. Ерос е бог на любовта, а представителите на тази зодия са особено силни в тази сфера (и към себе си, и към другите). Божурът е една от най-подходящите парфюмни съставки за тази зодия, защото е шармантен и забележителен като самите тях.

 

Трета декада: от 12 август до 22 август, управлявана от Марс и Слънцето. Родените в трета декада ще се отдадат на излишни харчове и преувеличения през 2019 година.

Versace Versense е един от ароматите, който най-силно привлича и пасва на представителите от тази декада. Букетът цветя, сред които нарцис, е много подходящ за лъвиците, които обичат да бъдат гледани и обожествявани. Парфюмът обаче е и доста енергичен и ще Ви събуди за по-голяма действеност и предприемчивост.

 

Първите няколко месеца са по-фокусирани върху приятели и взаимоотношения, както любовни, така и финансови. Някой може да Ви изненада с нещо в началото на годината. От края на юни до октомври е най-продуктивната фаза за личностно развитие.

Лични възможности за Лъв:

Вашият личен движещ период от годината няма да започне преди края на юни и продължава до началото на октомври. Имате по-голяма енергия и ентусиазъм и сега можете да поставите целите си по-високо. Родените в периода 11-17 август са в сериозна фаза на растеж тази година, а от края на август нататък достигате важна цел. Има няколко периода от 2019 г., когато лошото планиране може да Ви причини някакви грижи.

Финанси:

Имате възможност да увеличите своите финансови постъпления през тази година. Септември и октомври са най-добрите месеци и от този момент нататък работата в партньорство също ще подобри тази област.

Любов:

По-голямата част от януари и февруари е свързана с други хора и тяхното въздействие върху личния Ви живот. Това е времето от годината за създаване на нови връзки или за влизане в нов екип. Родените в периода 1-9 август трябва да бъдат внимателни, когато срещат нови хора, защото за тази група може да има някакво объркване или мистерия.

Работа:

Няма причина за големи промени в работата Ви, но подходът, по който я вършите, ще трябва да бъде по-професионален тази година. Май може да доведе до някои промени и най-вероятно да включва пътуване. Втората половина на годината се очаква да е по-добра.

Здраве:

В зависимост дали Вашата родилна карта съдържа планети в Рак, са възможни проблеми с храносмилането. Родените между 1 и 9 август може да са предразположени към инфекции. Тези с планети в Дева могат да имат проблеми с бронхите от средата на август до началото на септември.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!